Televizor Smart Android LED Sony, 123 cm, 49X8005C – Informații

0
839
Televizor Smart Android LED Sony, 123 cm, 49X8005C - Informații

V-ați plictisit de vechiul televizor care a devenit depășit, mai ales prin comparație cu modelele noi existente pe piață? Atunci este timpul să îl înlocuiți cu unul de ultimă generație, inteligent și durabil, care să poată fi considerat performant nu doar anul acesta, ci și în următorii ani. Un televizor Smart Android LED Sony, 123 cm, 49X8005C va fi pe placul dumneavoastră.

Vă recomandăm Smart TV-ul Sony 49X8005C, un produs de top care vă va surprinde cu atuurile sale, indiferent că e vorba de imagine excelentă, sunet foarte bun sau funcționalități importante.

Specificații tehnice televizor Smart Android LED Sony, 123 cm, 49X8005C

Ecranul televizorului este de tip LED, cu rezoluție 4K Ultra HD și diagonală de 123 cm. În privința porturilor disponibile nu trebuie să vă faceți nicio problemă. Acest model are toate sloturile de care e probabil să aveți nevoie, și anume: 4 porturi HDMI, 3 intrări USB 2.0, Bluetooth, minijack căști, ieșire audio optică, ieșire audio RCA, intrare video composite, intrări component, intrări SCART și slot pentru card PCMCIA.

Sistemul de operare integrat este Android, iar puterea consumată este de 93 W, făcând parte din clasa energetică A. Prin urmare, facturile la energia electrică nu vor fi niciodată neobișnuit de mari pentru un astfel de televizor și veți economisi o sumă importantă de bani pe fiecare lună.

Ecran și calitatea imaginii

Datorită costului destul de ridicat, vă așteptați probabil la performanțe pe măsură. Și pe bună dreptate, pentru că acest televizor vă va impresiona, printre altele, în privința calității imaginii. Aspectul imaginii este cel obișnuit, de 16:9, iar rezoluția ecranului este de 3840 x 2160 pixeli. Culorile sunt pline de viață, imaginea este deosebit de clară iar contrastul face ca acțiunea de pe ecran să strălucească.

Televizor Smart Android LED Sony, 123 cm, 49X8005C - Informații (2) Televizor Smart Android LED Sony, 123 cm, 49X8005C - Informații (3)

Această calitate este atinsă prin utilizarea unor tehnologii ca 4K X-Reality PRO, care scalează imaginea dacă este nevoie, pentru a se potrivi pe ecranul televizorului, dar în același timp o și procesează pentru a optimiza detaliile și claritatea.

Unghiurile de vizionare sunt de până la 178 de grade, asigurând o experiență foarte bună.

Specificații audio televizor Smart Android LED Sony, 123 cm, 49X8005C

În privința sunetului, Sony 49X8005C vă va uimi din nou cu un sistem audio puternic și clar. Sunetul este îmbunătățit în permanență de tehnologii ca S-Force Front Surround 3D, care creează senzația de spațialitate, că sunetul se aude din direcții diferite, la 360 de grade, nu doar dinspre televizor.

Puterea sistemului audio este de 20 W.

Funcții software suplimentare

Având în vedere că are sistem de operare Android, aveți la dispoziție magazinul Google Play pentru orice fel de aplicații doriți, pe lângă cele preinstalate. Puteți naviga pe Internet, instala mereu jocuri noi sau să vă uitați la seriale. Cu ajutorul cablului MHL vă puteți răsfoi pozele, filmele sau aplicațiile de pe telefon de pe ecranul mare al televizorului.

Construcție și aspect televizor Smart Android LED Sony, 123 cm, 49X8005C

Este evident faptul că acest televizor este realizat din materiale durabile și de bună calitate. Design-ul este și el foarte plăcut, fiind modern și elegant.

Merită achiziționat?

Bineînțeles. Dacă nu vă doriți un televizor foarte ieftin, ci unul care să aibă un cost rezonabil și o performanță uimitoare, acest model vă va încânta de fiecare dată când îl utilizați.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here