Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000 – Informații și Preț

0
1209
Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000 - Informații și Preț

V-ați gândit să vă cumpărați un nou televizor, dar nu știți ce model ar fi mai ieftin, fără însă a compromite calitatea imaginii și a sunetului? Atunci un televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000 este una dintre cele mai bune alegeri.

Chiar dacă nu are multe funcții software suplimentare, îl puteți folosi chiar și ca monitor sau împreună cu o consolă, datorită porturilor pe care le integrează. În plus, amplasarea acestor porturi facilitează destul de mult conectarea la alte dispozitive.

Specificații tehnice televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000

Cea mai importantă componentă a televizorului, ecranul LED, are o rezoluție de 1366 x 768 pixeli și diagonala de 80 cm. Este potrivit mai ales încăperilor de dimensiuni medii sau mici. Fără îndoială că o rezoluție Full HD era binevenită, însă aceasta ar fi crescut prețul accesibil al TV-ului. Pe partea de conectivitate stă însă un pic mai bine. Dispune de 3 porturi HDMI, 1 minijack pentru căști, 1 port USB 2.0, Slot CI+, SCART, intrare PC (D-sub 15 pini) și intrări component.

Star-Light 32DM2000 include și un player multimedia pentru a redarea de pe un stick USB/HDD extern a filmelor, muzicii sau a fotografiilor.

Ecran și calitatea imaginilor

Ecranul LED, cu diagonală de 80 cm și rezoluție de 1366 x 768p, are un aspect al imaginii clasic, de 16:9 și un contrast nativ de 3000:1. Luminozitatea ecranului este de 250 cd/mp, iar timpul de răspuns este de 6,5 ms. Datorită acestor caracteristici, dar și a funcțiilor pentru imbunătățirea constantă a imaginii, cum ar fi De-Interlace, culoriile sunt vii iar imagine pline de detalii.

Unghiurile de vizibilitate sunt de până la 178 de grade.

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000 - Informații și Preț (2) Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000 - Informații și Preț (3) Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000 - Informații și Preț (4)

Specificații audio

Calitatea audio se ridică la nivelul așteptărilor create de calitatea video. Sunetul este clar, puternic și fără distorsiuni. Astfel, televizorul este potrivit atât pentru filme cât și pentru muzică.

Puterea sistemului de sunet este de 20 W.

Funcții software suplimentare

Pe lângă player-ul multimedia integrat, mai sunt disponibile câteva funcții software foarte utile. Funcția Sleep Timer ajută la programarea opririi televizorului după un anumit interval de timp. Acest lucru vă asigură că nu adormiți cu el aprins pe tot timpul nopții.

O altă funcție binevenită este EPG. Aceasta reprezintă un ghid electronic de programe, care vă arată în timp real ce programe rulează la TV și pe cele care urmează, pe ecranul televizorului.

Construcție și aspect televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000

Star-Light 32DM2000 are dimensiunile de 807 x 532 x 137 mm, fiind destul de portabil, iar materialele din care este realizat sunt rezistente. Suportul pe care stă este și el foarte stabil. Design-ul este unul modern și elegant, iar porturile sunt destul de bine amplasate pentru un acces ușor la ele. Pe muchia dreaptă a televizorului se află și niște butoane pentru control, în cazul în care nu găsiți telecomanda.

Merită achiziționat?

Dacă principalele atuuri pe care le căutați la un televizor sunt prețul scăzut, calitatea imaginii și a sunetului și capabilitatea de a reda conținut de pe un stick, atunci acesta este modelul care vi se potrivește perfect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here