Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200 – Preț, Sugestii și Păreri

0
676
Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200 - Preț, Sugestii și Păreri

Vă doriți un televizor inteligent și care să afișeze o imagine cât mai bună, la un preț cât mai mic? Unul dintre modelele care vi s-ar potrivi este televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200.

Conectivitatea și funcțiile suplimentare vă vor surprinde și ele plăcut, pentru că nu are rost să folosiți acest televizor doar pentru vizionarea posturilor TV.

Specificații tehnice televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200

Ecranul este LED, cu o diagonală decentă, de 80 cm, și rezoluție Full HD. Conectivitatea nu este la fel ca pe modelele de top, bineînțeles, dar veți găsi o mulțime de porturi utile. Astfel, dispune de 2 porturi HDMI, intrări SCART, 1 port USB 2.0, ieșire audio digitală (optică) și slot Common Interface +. În privința conexiunilor de rețea, îl puteți conecta la Internet atât prin cablu cât și prin WiFi. Noi vă recomandăm să faceți conexiunea prin cablu, deoarece este întotdeauna mai stabilă și mai rapidă.

Face parte din clasa energetică A+, una dintre cele mai performante clase, care asigură economisirea curentului electric. Prin urmare, consumul de energie maxim al televizorului este de 66 W.

În pachet veți găsi și un mini suport pentru montarea pe perete.

Ecran și calitatea imaginii

Ecranul LED are o diagonală de 80 cm, suficient de mare pentru o cameră de dimensiuni medii, rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și un raport al imaginii clasic, de 16:9. Imaginile oferite sunt excelente, având culorii vii și afișând fiecare detaliu.

În plus, dispune și de Film Mode, o funcție care îmbunătățește setările video pentru vizionare filmelor.

Specificații audio televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200

Sunetul este clar și destul de puternic, calitatea sa fiind asigurată de tehnologii ca DTS Studio Sound. Sistemele audio de pe TV-uri nu sunt însă cunoscute pentru performanțele lor extraordinare, așa că, dacă ascultați des muzică la volum ridicat, e o idee bună să vă cumpărați și un sistem audio separat.

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200 - Preț, Sugestii și Păreri (3) Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200 - Preț, Sugestii și Păreri (4) Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200 - Preț, Sugestii și Păreri (2)

Puteți modifica setările sunetului pentru a obține un bass mai bun, și puteți activa funcția Volum automat, care păstrează același nivel de volum chiar dacă schimbați postul TV.

Puterea sistemului de sunet este de 10 W.

Funcții software suplimentare

Samsung 32J5200 are propriul sistem de operare, așa că nu vă vor lipsi aplicațiile cu diverse funcționalități sau jocurile. Nu este la fel de rapid ca modelele mai scumpe, însă acesta nu este un dezavantaj real.

Dispune și de funcția Picture in Picture, care vă permite să navigați pe Internet sau prin alte aplicații și să vizionați un post TV în același timp.

O altă funcție utilă este Game Mode, care optimizează imaginea pentru jocurile video.

Construcție și design televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200

Finisajele acestui TV sunt foarte bine realizate, iar materialele folosite sunt de calitate, depășind în această privință multe modele asemănătoare ca preț. În plus, marginile ramei sunt destul de înguste, iar televizorul are doar 3,95 kg, fiind foarte ușor de mutat.

Merită achiziționat?

Cu siguranță. Este un televizor cu un raport calitate/preț foarte bun, fiind în același timp și accesibil. Conectivitatea ar trebui să mulțumească orice utilizator obișnuit, iar imaginea este deosebit de clară și strălucitoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here