Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75JU6400 – Preț și Păreri

0
690
Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75JU6400 - Preț și Păreri

V-ați decis să vă cumpărați un televizor care să aibă toate atuurile importante? Dacă vă doriți un model cu diagonală mare a ecranului, imagini uimitoare și sunet de calitate, un televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75JU6400 este unul dintre cele mai potrivite televizoare.

Prețul său este unul destul de piperat, dar dacă aveți un buget potrivit nu veți regreta achiziția.

Specificații tehnice

Televizorul este echipat cu un procesor quad-core puternic, ce-i oferă o performanță de top în multitasking, comutând rapid între vizionarea unui film și navigarea web, de exemplu. Ecranul este LED, cu o diagonală de 189 cm și rezoluție Ultra HD (4K). În privința conectivității stă la fel de bine. Are 4 porturi HDMI, minijack pentru căști, intrări component, 3 porturi USB 2.0, ieșire audio optică, Slot CI+, intrare RF, Bluetooth.

În plus, chiar dacă are o diagonală mare, nu trebuie să vă faceți griji pentru consumul de electricitate. Televizorul face parte din clasa energetică A, printre cele mai econome clase când vine vorba de consumul energiei, și dispune de un senzor Eco, care modifică luminozitatea ecranului în funcție de lumina din cameră (reducând astfel consumul ecranului). Acest senzor poate fi dezactivat însă.

Consumul maxim este de 340 W.

Ecran și calitatea imaginii televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75JU6400

Ecranul LED are rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, de 4 ori mai mare ca cea Full HD, 189 cm în diagonală și un raport al imaginii obișnuit, de 16:9. Beneficiază de o mulțime de tehnologii pentru îmbunătățirea imaginii, cum ar fi motorul grafic UHD, care ajută la îmbunătățirea imaginii din filme/emisiuni TV chiar dacă rezoluția acestora este sub cea a televizorului.

Imaginile obținute astfel sunt spectaculoase, având culori realiste și detalii fine.

Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75JU6400 - Preț și Păreri (2) Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75JU6400 - Preț și Păreri (3) Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75JU6400 - Preț și Păreri (4)

Specificații audio

Sunetul oferit de Samsung 75JU6400 este foarte clar și puternic. Este potrivit pentru toate tipurile de activități, de la muzică la jocuri. În plus, puteți conecta căștile Bluetooth la el.

Puterea sistemului audio este de 20 W.

Funcții software suplimentare televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75JU6400

Fiind un televizor Smart, are o mulțime de aplicații și funcții care se vor dovedi utile și distractive. Aplicațiile se deschid din bara de meniu care apare în josul ecranului, această metodă de accesare fiind una ușoară și intuitivă.

Tehnologia Wi-Fi Direct vă permite să vă conectați la un smartphone/tabletă compatibilă fără intermediul unui router, util atunci când vreți să vizionați conținutul de pe smartphone, de exemplu, mai rapid.

Cu ajutorul funcției Instant On, puteți aprinde televizorul mult mai rapid decât pe unul obișnuit.

Construcție și aspect

Deși nu iese foarte mult din tipar, design-ul televizorului este unul modern, potrivindu-se în orice fel de încăpere. Marginile ramei sunt destul de mici, iar porturile cele mai importante sunt amplasate în lateral, pentru a le putea accesa rapid.

Merită achiziționat un televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75JU6400?

Acest model este un best buy, având o calitate a imaginii și a sunetului excepțională, diagonală mare a ecranului și un raport calitate/preț foarte bun. În plus, e foarte ușor de utilizat și pregătit pentru orice tip de activități.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here