Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6400 – Preț și Sugestii

0
878
Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6400 - Preț și Sugestii

Putem spune că Samsung a făcut dintr-un televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6400 un best-buy, asta din cauza echilibrului foarte bun dintre preț și performanțele acestuia. Are și câteva puncte slabe, dar atuurile sale depășesc cu mult aceste inconveniente.

Este ideal însă pentru cineva care nu a mai avut un televizor Ultra HD inteligent, pentru că veți rămâne cu siguranță uimit de calitatea imaginii, dar și de celelalte funcționalități.

Specificații tehnice televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6400

Panoul TV-ului este LED, cu diagonală de 163 cm și rezoluție Ultra HD. Toate porturile necesare unui utilizator obișnuit se află în partea din spate a televizorului, acestea fiind: 4 porturi HDMI, minijack pentru căști, intrări component, 3 porturi USB, ieșire audio optică, intrare RF și slot CI+. Bineînțeles, îl puteți conecta la Internet prin cablu sau la o rețea WiFi.

Procesorul este quad-core, oferind stabilitate și viteză, lucru care se va observa mai ales în jocuri.

Telecomanda are toate butoanele uzuale, care sunt așezate foarte bine pentru a fi apăsate cu ușurință. Datorită săgeților și tastei Enter, puteți folosi foarte ușor și aplicațiile televizorului.

Samsung 65JU6400 poate fi montat fără probleme și pe perete, iar în pachet veți găsi un mini suport pentru acest lucru.

În privința consumului de energie nu trebuie să vă faceți vreo grijă. Televizorul face parte din clasa energetică A și consumă în mod obișnuit doar 114 W, fiind foarte econom. În plus, are și un senzor Eco, care poate regla automat luminozitatea ecranului, în funcție de lumina din cameră, economisind și mai multă energie.

Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6400 - Preț și Sugestii (2) Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6400 - Preț și Sugestii (3) Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6400 - Preț și Sugestii (4)

Ecran și calitatea imaginii televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6400

Ecranul LED are rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și o diagonală de 163 cm. Imaginile oferite sunt excelente, culorile sunt foarte realiste și nu lipsesc nici cele mai mici detalii. Procesarea video este foarte bună, prin urmare chiar și conținutul de rezoluție mai mică arată uimitor, iar lag-ul este foarte mic, făcând acest TV ideal pentru gaming.

Singurul inconvenient ar fi că unghiurile de vizionare sunt destul de mici, însă acest lucru nu ar trebui să vă deranjeze dacă știți cum să poziționați optim televizorul.

Specificații audio

Sunetul este clar și destul de puternic, fiind potrivit atât pentru emisiuni și filme cât și pentru muzică. Totuși, dacă pentru dvs. calitatea muzicii este mai importantă, atunci este recomandat să achiziționați un sistem audio separat.

Puterea sistemului audio este de 20 W.

Funcții software suplimentare televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6400

Televizorului nu îi lipsesc cele mai importante aplicații, însă, dacă doriți, puteți instala mai multe din Samsung App Store. Folosește sistemul de operare Tizen, iar actualizările firmware apar frecvent, îmbunătățind performanța TV-ului.

Dispune, printre altele, și de WiFi Direct, care vă permite să vă conectați la un dispozitiv compatibil, cum ar fi o tabletă sau smartphone, fără ajutorul unui router.

Construcție și aspect

Samsung 65JU6400 este realizat din materiale de bună calitate, iar porturile sunt așezate optim pentru gestionarea ușoară a cablurilor.

Nu îi putem reproșa nimic din punct de vedere al aspectului.

Merită achiziționat?

Acest model este unul care își merită toți banii. Pune accentul pe calitatea imaginii, însă nu vă va dezamăgi nici în privința sunetului, nici atunci când vine vorba de conectivitate sau de folosirea aplicațiilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here