Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60JU6400 – Păreri și Preț

0
1112
Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60JU6400 - Păreri și Preț

Orice televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60JU6400 este un televizor foarte echilibrat din toate punctele de vedere. Are o conectivitate excelentă, o calitate a imaginii impresionantă și sunet foarte bun.

Prin urmare, dacă vă aflați în căutarea unui TV potrivit pentru orice tip de activitate și cu o diagonală mare, acesta reprezintă alegerea ideală.

Specificații tehnice televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60JU6400

Ecranul este de tip LED, cu o diagonală de 152 cm și rezoluție Ultra HD (4K). În privința conectivității, dispune de toate porturile necesare utilizării de zi cu zi. Așadar, are următoarele: 4 porturi HDMI, minijack pentru căști, intrări component, 3 porturi USB 2.0, ieșire audio optică, slot CI+ și intrare RF. Pe partea de rețea, aveți la dispoziție un port Ethernet și WiFi. Pentru că lărgimea de bandă consumată de acest televizor poate fi considerabilă, datorită rezoluției, noi vă recomandăm să îl conectați la Internet prin cablu. Veți beneficia astfel de o conexiune mai stabilă și mai rapidă.

Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința facturii la electricitate. Deși Samsung 60JU6400 are o diagonală mare a ecranului, acesta face parte din clasa energetică A+. Asta înseamnă că este deosebit de economic, consumând doar 98 W în mod obișnuit.

În plus, televizorul dispune de un senzor Eco, care ajustează luminozitatea în funcție de cantitatea de lumină din cameră. Se elimină astfel orice risipă de energie.

Procesorul folosit este quad-core, iar puterea lui se va observa mai ales în jocuri și în rapiditatea cu care răspunde la comenzi.

Mai mult, în pachet veți găsi și un mini suport pentru montarea televizorului pe perete.

Ecran și calitatea imaginii televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60JU6400

Bineînțeles, la acest model este foarte importantă calitatea imaginii, deși veți vedea că nu dezamăgește nici în alte aspecte. Ecranul LED are o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, o diagonală de 152 cm, și un aspect al imaginii clasic, de 16:9. Imaginea afișată vă va uimi, mai ales dacă acesta este primul dvs. televizor Ultra HD. Imaginea este deosebit de clară și plină de culori vii.

Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60JU6400 - Păreri și Preț (2) Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60JU6400 - Păreri și Preț (3) Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60JU6400 - Păreri și Preț (4)

Specificații audio televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60JU6400

Sunetul emis de sistemul audio este pe măsura imaginii. Este optimizat constant de o mulțime de tehnologii și este foarte clar și puternic, fiind potrivit atât pentru filme dar și pentru muzică.

Puterea sistemului audio este de 20 W.

Funcții software suplimentare

Fiind un Smart TV, Samsung 60JU6400 vă oferă o mulțime de aplicații și de jocuri. Recomandarea noastră este să cumpărați și o tastatură wireless, însă va trebui să faceți un update software, dacă observați că nu funcționează decât tastele de săgeți și Enter.

O funcție foarte utilă este cea de oglindire a ecranului, prin care puteți vizualiza conținutul de pe smartphone pe ecranul uriaș al televizorului.

Construcție și aspect

Finisajele televizorului sunt de calitate, iar suportul este destul de stabil. Nu este chiar cel mai subțire TV, însă rama este îngustă, iar pe partea laterală se află cele mai des folosite porturi.

În privința design-ului, dă dovadă de eleganță și este foarte modern.

Merită achiziționat?

Alegând acest model beneficiați de calitatea unui produs Samsung, aceasta fiind una dintre cele mai bune oferte de pe piața televizoarelor 4K. În plus, pentru un preț rezonabil, dispuneți de imagine excelentă, sunet la fel de bun și destule porturi pentru utilizarea obișnuită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here