Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400 – Păreri și Preț

0
861
Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400 - Păreri și Preț

Vă doriți un televizor inteligent, cu o diagonală destul de mare încât să urmăriți cu drag orice film/emisiune TV, dar în același timp sperați la un preț accesibil? Atunci căutarea a luat sfârșit. Îți recomandăm un televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400 cu un raport preț /calitate rar întâlnit. Acesta are toate însușirile unui model pe care merită să dați banii.

Specificații tehnice

Ecranul este LED, cu diagonala de 121 cm și rezoluție Ultra HD. Ea oferă de 4 ori mai multe detalii decât cea Full HD. Conectivitatea oferită este potrivită pentru majoritatea utilizatorilor care vor să vizioneze filme, să se joace pe consolă sau pentru alte activități obișnuite. Prin urmare, veți găsi 4 porturi HDMI, 1 minijack de căști, intrări component, 3 porturi USB 2.0, ieșire audio optică, slot CI+ și intrare RF. Puteți conecta TV-ul la Internet prin cablu sau wireless. Însă țineți minte că o conexiune pe cablu este întotdeauna mai de încredere decât una wireless, mai ales dacă nu ați cumpărat și un router performant.

Procesorul quad-core oferă o viteză ideală în orice activități, de la jocuri la simpla navigare pe Internet.

În plus, în pachet veți găsi și un suport pentru montarea televizorului pe perete. Dacă vă faceți griji că sunetul ar putea suna un pic ciudat din cauza asta, există și un mod de sunet special pentru momentele când televizorul este montat.

Ecran și calitatea imaginii televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400

Ecranul LED, are o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, diagonală de 121 cm și un raport al imaginii de 16:9. Imaginile oferite sunt uimitoare, atât în privința detaliilor cât și a culorilor vii și strălucitoare.

O funcție interesantă este Contrast Enhancer, care amplifică contrastul pentru diferite zone sau obiecte din imagine, rezultând un efect 3D care vă va câștiga atenția.

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400 - Păreri și Preț (2) Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400 - Păreri și Preț (3) Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400 - Păreri și Preț (4)

Specificații audio

Sunetul oferit este puternic și de o claritate deosebită. Puteți asculta în voie muzică sau viziona filme, calitatea audio fiind asigurată de tehnologii ca Dolby Digital Plus.

Sunetul emis are o putere de 20 W.

Funcții software suplimentare televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400

Samsung 48JU6400 are propriul său sistem de operare, deci posibilitățile de a vă ocupa timpul sunt nelimitate. Puteți naviga pe Internet folosind browserul, vă puteți juca pe consolă și multe altele.

O funcție foarte interesantă este Picture in Picture. Cu ajutorul ei puteți să navigați pe Internet sau să folosiți o aplicație/joc, și în același timp să urmăriți și un post TV.

Construcție și aspect

Televizorul este fabricat din materiale de bună calitate, nefiind mai prejos decât competiția. Suportul este solid iar pe partea laterală veți găsi cam toate porturile pe care le veți utiliza des.

Este potrivit pentru orice tip de interior, având un design minimalist și elegant.

Cui recomandăm un televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400?

Modelul acesta este ideal pentru cei care își doresc un TV cu o imagine cât mai bună, sunet plăcut și conectivitate potrivită pentru aproape orice tip de activitate. În plus, toate acestea vin la un preț rezonabil, fără niciun mare dezavantaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here