Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000 – Preț, Păreri, Sugestii

0
749
Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000 - Preț, Păreri, Sugestii

Vă surâde ideea de a cumpăra un televizor de generație nouă, unul cu rezoluție Ultra HD și o diagonală cât mai mare? În același timp căutați un preț decent? Atunci un televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000 este modelul potrivit pentru dvs.

În plus, este un televizor inteligent, asta însemnând că nu vă veți plictisi niciodată. Aveți posibilitatea de a naviga pe Internet oricând sau vă puteți juca.

Specificații tehnice televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000

Televizorul are un ecran de tip LED, cu diagonala de 121 cm și rezoluție Ultra HD (4K). Veți fi plăcut surprins și de conectivitatea oferită, care include toate porturile necesare unui utilizator obișnuit, și anume: 3 porturi HDMI, intrări component, minijack pentru căști, 2 porturi USB 2.0, ieșire audio digitală, slot CI+ și intrare RF. Pe partea de rețea, beneficiați și de WiFi integrat, dar și de un port RJ-45 obișnuit, pentru conectarea prin cablu la Internet. În pachet veți găsi și un mini suport de perete.

Procesorul integrat este quad-core, lucru care se va observa ușor din faptul că răspunde instantaneu la comenzi.

În privința consumului de energie nu trebuie să vă faceți griji. Face parte din clasa energetică A+, ceea ce înseamnă că are un consum scăzut de electricitate, și dispune și de un senzor Eco, care ajustează automat luminozitatea în funcție de cantitatea de lumină din cameră.

Puterea consumată în mod obișnuit este de doar 63 W.

Ecran și calitatea imaginii

Un televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000 are un ecran LED, cu o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea Full HD, de 3840 x 2160 pixeli, iar unghiurile de vizualizare sunt destul de mari, de 178 de grade. Raportul imaginii este unul obișnuit, de 16:9. Dispune de numeroase tehnologii suplimentare care îmbunătățesc constant imaginea, cum ar fi Film Mode, care optimizează setările video pentru vizionarea filmelor.

Bineînțeles, culorile sunt uimitoare, iar imaginile afișează și cele mai mici detalii.

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000 - Preț, Păreri, Sugestii (2) Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000 - Preț, Păreri, Sugestii (3) Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000 - Preț, Păreri, Sugestii (4)

Specificații audio

Sunetul oferit este clar și puternic, calitatea fiind asigurată de tehnologii ca Dolby Digital Plus. Sunetul este potrivit atât pentru vizionarea filmelor cât și pentru ascultarea de muzică.

Puterea sistemului audio este de 20 W.

Funcții software suplimentare

Fiind un Smart TV, vă puteți aștepta la o mulțime de aplicații care să vă distreze sau să vă ajute în timpul liber. Puteți viziona clipuri pe YouTube din aplicația dedicată, vedea vremea sau puteți accesa wireless conținutul de pe smartphone, fără a mai fi nevoie de fire.

Dispune și de funcția Picture in Picture, care vă permite să faceți două lucruri deodată, navigând, de exemplu, pe Internet și vizionând un canal TV în același timp.

Construcție și aspect televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000

Televizorul LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000 este fabricat din materiale de calitate, iar finisajele sunt bine realizate. Suportul iese puțin din tipar și oferă o stabilitate destul de bună.

În ceea ce privește design-ul, acesta este elegant, iar pe partea laterală se află toate porturile pe care ați dori să le accesați rapid.

De ce să cumpărați un televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000?

Este unul dintre cele mai ieftine modele cu rezoluție Ultra HD și diagonală mare, în același timp nefăcând niciun compromis în privința performanței. Imaginile oferite sunt splendide, iar conectivitatea nu vă va dezamăgi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here