Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5500 – Informații și Preț

0
801
Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5500 - Informații și Preț

Considerați că a venit vremea pentru un upgrade la vechiul televizor, dar nu vreți să cheltuiți mai mulți bani decât este necesar pentru un model de generație nouă? Dacă da, atunci un televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5500 este unul dintre cele mai potrivite televizoare inteligente pentru dvs.

Acesta are un design plăcut și sistem de operare propriu ce integrează o mulțime de funcții care vă vor ușura utilizarea și care îi sporesc capabilitățile.

Specificații tehnice televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5500

Ecranul este LED, cu rezoluție Full HD și diagonală de 121 cm, iar la capitolul conectică televizorul stă destul de bine. Vine așadar cu următoarele porturi: 3 porturi HDMI, 2 USB-uri 2.0, minijack căști, ieșire audio optică,  Slot CI+, RF In, intrări component.

Printre caracteristicile suplimentare se numără Wi-Fi Direct (prin care puteți conecta TV-ul în mod direct la alte device-uri, fără a necesita un router) și Instant On (care permite pornirea televizorului de 4 ori mai rapid decât în mod obișnuit).

Ecran și calitatea imaginilor televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5500

Samsung 48J5500 are un ecran LED, cu diagonala de 121 cm și rezoluție de 1920 x 1080p, care oferă un aspect al imaginii clasic, de 16:9. În plus, imaginea rezultată este una excelentă, funcția Wide Colour Enhancer asigurând culorile vii și afișarea celor mai mici detalii.

Prin urmare, calitatea redării video vă va surprinde în mod plăcut, în ciuda prețului accesibil.

Specificații audio

Acest Smart TV oferă un sunet deosebit de clar și de puternic, care este îmbunătățit în permanență de tehnologii ca Virtual Surround, care simulează sunetul spațial. Dispune însă și de un egalizator pentru personalizare, care include și câteva moduri prestabilite.

Puterea sistemului audio este de 20 W.

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5500 - Informații și Preț (2) Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5500 - Informații și Preț (3)

Funcții software suplimentare

Datorită sistemului său de operare, Tizen OS, puteți utiliza televizorul în o mulțime de scopuri și feluri diferite. Printre cele mai importante funcții se numără: navigatorul web (care vă permite atât navigarea pe Internet din telecomandă, cât și din tastatură și mouse), Screen Mirroring (distribuirea conținutului de pe TV pe telefonul mobil, dar și invers), Picture In Picture (permite vizionarea unui post TV în timp ce navigați pe Internet, de exemplu) și WOL (pornirea wireless a televizorului). În plus, puteți asculta posturile favorite de radio dacă transmisia acestora se face prin cablul coaxial. În timp ce ascultați posturile de radio puteți opri și ecranul.

Playerul multimedia integrat pe un televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5500 recunoaște cele mai populare formate de fișiere: MKV, AVI, MP3, JPG. Puteți și derula cu ușurință, atunci când vizionați un clip video.

Un mic dezavantaj al acestui TV este că are o memorie internă de doar 1,08 GB.

Construcție și aspect

Design-ul TV-ului este unul elegant și modern, oferindu-vă posibilitatea de a-l monta în orice cameră. Gri-ul metalizat se îmbină perfect cu plasticul negru. Materialele din care este realizat sunt de calitate iar standul are o stabilitate destul de bună.

Merită achiziționat?

Cu siguranță. Samsung 48J5500 are un preț rezonabil și performanțe și capabilități deosebit de utile. Atât imaginea cât și sunetul sunt excelente, iar aspectul este unul impresionant. Toate aceste calități, raportate la costul scăzut, fac din acest model un best buy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here