Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43J5500 – Informații și Preț

0
742
Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43J5500 - Informații și Preț

Vă doriți un televizor performant, cu un design cât mai elegant și care să nu aibă un preț foarte mare? Atunci un televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43J5500 ar trebui să se afle printre primele locuri pe lista dvs. Acest model vă va surprinde în mod plăcut, oferindu-vă o experiență multimedia completă.

Puteți accesa foarte ușor internetul sau urmări filme direct de pe un dispozitiv USB, acestea fiind doar câteva dintre caracteristicile televizorului.

Specificații tehnice

Una dintre specificațiile de bază ale acestui TV este ecranul LED cu rezoluție Full HD și diagonală de 108 cm. În privința conectivității, orice televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43J5500 dispune de: 2 porturi USB 2.0, minijack căști, 3 porturi HDMI, ieșire audio optică, Slot CI+, RF In.

Dispune și de o multitudine de funcții software despre care vom vorbi în rândurile următoare, unele destinate pentru utilizarea mai ușoară a televizorului, altele care îi sporesc performanțele.

Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43J5500 - Informații și Preț (2) Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43J5500 - Informații și Preț (3)

Ecran și calitatea imaginilor

Ecranul LED, cu diagonală de 108 cm și rezoluție de 1920 x 1080p, oferă o imagine deosebit de clară și culori vii. Imaginea este îmbunătățită permanent datorită tehnologiilor software, ca de exemplu Wide Color Enhancer (Plus). Această tehnologie are mai multe roluri, printre care îmbogățirea culorilor și prezentarea unor game mai largi de culori, chiar și în cazul conținutului video mai vechi, care nu este HD. Aceasta este o tehnologie specifică companiei Samsung.

Astfel, veți beneficia întotdeauna de o imagine superioară din punct de vedere al calității, în ciuda prețului scăzut al televizorului.

Specificații audio televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43J5500

Un televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43J5500 oferă nu doar o calitate video foarte bună, ci și una audio deosebită. Puterea sistemului audio este de 20 W, iar sunetul rezultat este unul care vă va încânta prin claritatea și capacitatea de personalizare (există câteva moduri presetate). Dispune și de Virtual Surround, pentru imitarea sunetului spațial.

Funcții software suplimentare televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43J5500

Datorită sistemului de operare de la Samsung, Tizen OS, puteți naviga pe Internet (noi vă recomandăm să o faceți cu ajutorul unei tastaturi și a unui mouse, nu din telecomandă), puteți distribui fișiere către telefonul mobil și invers, puteți naviga pe Internet și viziona un canal de televiziune în același timp (prin tehnologia Picture-in-picture). În plus, aveți posibilitatea de a folosi televizorul și pentru a asculta posturile de radio care se transmit prin cablul coaxial (ecranul poate fi oprit în acest caz).

Construcție și aspect

Smart TV-ul Samsung 43J5500 are un design plăcut și modern. Materialele din care este realizat sunt de o calitate superioară, iar standul asigură stabilitatea necesară chiar dacă pare fragil. Pentru un plus de eleganță, rama este subțire. Suportul este unul fix, iar griul metalizat se îmbină perfect cu plasticul negru mat.

Cui recomandăm acest Smart TV

Acest model este potrivit oricărei persoane care își dorește un televizor inteligent, cu o calitate foarte bună în privința redării audio-video, dar fără a face un compromis din punct de vedere al aspectului. În plus, prețul rezonabil și numeroasele funcții suplimentare fac din acest televizor un best buy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here