Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5200 – Informații și Preț

0
708
Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5200 - Informații și Preț

Doriți să faceți upgrade la un televizor mai bun, din categoria celor inteligente (cu sistem de operare) fără să cheltuiți prea mulți bani? În acest caz, un televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5200 este una dintre cele mai potrivite alegeri.

În plus, pe lângă prețul decent și diagonala de 101 cm, care sunt punctele forte ale acestui model, funcțiile sistemului de operare vă vor surprinde într-un mod foarte plăcut.

Specificații tehnice

Ecranul este unul de tip LED, cu rezoluție Full HD, cu diagonala de 101 cm. Aspectul imaginii este obișnuit, de 16:9. În privința conectivității, televizorul este echipat cu 2 porturi HDMI, 1 port USB 2.0, ieșire audio optică, Slot CI+, intrare video composite și intrări component.

Printre caracteristicile software suplimentare se numără Game Mode (un mod ce ajustează setările video pentru reducerea lag-ului atunci când vă jucați) și WiFi Direct (care vă permite să conectați televizorul la un alt dispozitiv WiFi, fără a mai fi nevoie de un router).

Ecran și calitatea imaginilor pentru televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5200

Samsung 40J5200 are un ecran LED, de 101 cm diagonală și rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Aceasta este o rezoluție dublă față de cea a televizoarelor obișnuite. Imaginea rezultată fiind astfel mai clară, plină de culori vii și constant îmbunătățită. Printre tehnologiile care ajută la îmbunătățirea imaginii se află și Wide Color Enhancer (Plus), care mărește gama de culori de pe ecran și îmbogățește culorile.

Prin urmare, imaginea oferită este una pe măsura prețului.

Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5200 - Informații și Preț (2) Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5200 - Informații și Preț (3) Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5200 - Informații și Preț (4)

Specificații audio

Sunetul oferit de acest TV inteligent este unul clar și puternic. Acesta este potrivit atât pentru redarea muzicii cât și pentru ascultarea dialogului din filme. Calitatea audio este constant optimizată de tehnologii cum ar fi DTS Studio Sound, care ajută și la evitarea fluctuațiilor de volum și la ajustarea acestuia în funcție de tipul de conținut redat.

Sistemul audio are o putere de 20 W.

Funcții software suplimentare televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5200

Acest televizor nu are binecunoscutul sistem de operare Tizen, ci Golden Bridge (cel clasic). Principalul avantaj este acela că răspunde mult mai repede la comenzi. Printre funcționalitățile sale principale se numără: posibilitatea de a naviga pe Internet (cu ajutorul navigatorului web, și cu ajutorul unui router, bineînțeles), modul Sport (care optimizează setările video pentru transmisiunile sportive) și funcția de Mirroring (care ajută la transmiterea imaginii de pe un smartphone pe televizor).

În plus, îi puteți cumpăra o mulțime de accesorii pentru a completa experiența de vizionare a posturilor TV. Cum ar fi un kit de mouse și tastatură, un HDD extern etc.

Construcție și aspect televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5200

Chiar dacă rama televizorului este un pic mai groasă față de cea a altor modele, acest lucru nu iese în evidență datorită diagonalei mari a ecranului. Materialele folosite sunt de calitate, iar suportul este destul de stabil. Design-ul este fără niciun dubiu modern și elegant.

De ce să îl cumpărați

Samsung 40J5200 este un televizor inteligent cu un raport excelent calitate/preț. Dispune de toate funcțiile și caracteristicile necesare pentru a viziona într-un mod optim filme, a vă juca pe consolă sau a naviga pe Internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here