Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E – Preț și Sugestii

0
886
Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E - Preț și Sugestii

Vă gândiți să schimbați vechiul televizor cu unul performant dar nu știți ce să alegeți? Atunci cea mai potrivită alegere este un televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E, cu un raport calitate/preț excelent, care vă va introduce în universul imaginilor 4K, cu detalii și culori excelente.

În plus, sistemul de operare Firefox vă oferă toate aplicațiile necesare pentru a vă distra atunci când nu e nimic interesant pe posturile TV.

Specificații tehnice televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E

Ecranul are o diagonală de 126 cm și rezoluție Ultra HD (4K). Dacă sunteți un utilizator obișnuit, veți fi foarte mulțumit și de conectivitatea oferită. Beneficiați de 3 porturi HDMI, intrări SCART, intrări component, intrare video composite, 3 porturi USB (1 port USB 3.0, 2 porturi USB 2.0), ieșire audio optică, minijack pentru căști și slot CI+.

Televizorul face parte din clasa energetică A. Asta înseamnă că nu vă va umfla facturile la curentul electric în mod nejustificat, din contră, veți face economii importante în timp. Consumul său medie de electricitate este de 84 W.

Procesorul Quad-Core Pro oferă o performanță ideală care se observă ușor în utilizarea obișnuită.

Player-ul multimedia integrat suportă toate fișierele populare de muzică sau filme, printre care și MKV, AVI, MP4, MP3 și FLAC.

Ecran și calitatea imaginii televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E

Ecranul este LED, are rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și diagonală de 126 cm, fiind ideal pentru o cameră de dimensiuni medii. Unghiurile de vizionare sunt de până la 176 de grade, iar aspectul imaginii este obișnuit, de 16:9.

Imaginea oferită este splendidă, fiind bogată în cele mai mici detalii, iar paleta de culori este mare. Indiferent că este vorba de filme sau jocuri, veți fi foarte plăcut surprins de calitatea ecranului. Pentru gaming este recomandat să activați modul Game, care optimizează setările special pentru jocuri.

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E - Preț și Sugestii (2) Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E - Preț și Sugestii (3) Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E - Preț și Sugestii (4)

Specificații audio

Sunetul emis este puternic și clar, calitatea sa fiind asigurată de tehnologii ca Dolby Digital Plus. Chiar dacă nu vă va dezamăgi atunci când ascultați muzică pe YouTube, ca majoritatea televizoarelor, nu va depăși un sistem audio dedicat. Pentru cei care nu sunt foarte pretențioși însă, sunetul este unul destul de impresionant.

Puterea sistemului audio este de 2 x 10 W.

Funcții software suplimentare

Fiind un Smart TV, Panasonic TX-50CX670E dispune de aplicațiile necesare pentru mai multe activități care vă pot captiva ore întregi, cum ar fi navigarea web sau vizionarea filmelor la rezoluție 4K prin Netflix.

Nu îi lipsește nici tehnologia de oglindire a ecranului, prin care puteți să vizionați conținutul de pe un smartphone sau tabletă direct pe ecranul mare al TV-ului, fără să vă mai complicați cu fire.

Construcție și aspect

Televizorul arată foarte elegant, având un design minimalist și de bun gust. Suportul este solid, iar cele mai importante porturi sunt amplasate pe lateral, pentru a le folosi mai ușor.

Materialele din care este realizat sunt de o calitate decentă, mai ales pentru acest preț.

Merită achiziționat un televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E?

Dacă vă doriți un TV cu o imagine impecabilă, sunet foarte bun și căruia să nu-i lipsească niciun port important, atunci Panasonic TX-50CX670E este alegerea perfectă. Deși nu este printre cele mai ieftine televizoare, se numără printre cele cu un preț rezonabil și o performanță peste așteptări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here