Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E – Păreri și Preț

0
1212
Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E - Păreri și Preț

Un televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E este unul dintre modelele de pe piață care chiar își merită toți banii. Vă veți da seama de acest lucru mai ales să înlocuiți cu el un televizor mai vechi.

În plus, prețul acestuia este accesibil și o diagonală ideală pentru toate tipurile de conținut.

Specificații tehnice televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E

Ecranul este de tip LED, cu diagonala de 126 cm și rezoluție Ultra HD, de 4 ori mai mare decât cea a unui televizor obișnuit HD. Legat de conectivitate, dispune de toate porturile întâlnite la televizoarele din această gamă de preț, și pe care le folosește un utilizator obișnuit. Prin urmare, beneficiați de 3 porturi HDMI, minijack pentru căști, intrări SCART, intrări component, intrare video composite, 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0, ieșire audio optică și slot CI+. Nu-i lipsește nici portul Ethernet pentru conectarea la Internet prin cablu, nici compatibilitatea WiFi. Rețineți însă că metoda conectării prin cablu este cea mai bună, deoarece viteza este de multe ori mai stabilă și mai mare.

Player-ul multimedia integrat vă va ajuta să redați filme, muzică și imagini, fiind compatibil cu cele mai populare tipuri de fișiere, cum ar fi JPEG, MP3, FLAC, AVI, MKV și MP4.

În privința consumului de energie nu trebuie să vă faceți griji. Televizorul face parte din clasa energetică A, consumând doar în jur de 84 de W.

Ecran și calitatea imaginii televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E

Ecranul este superb, mai ales pentru acest preț, oferindu-vă imagini uimitoare din punct de vedere al detaliilor și al culorilor. Are o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Diagonala este de 126 cm și un aspect al imaginii obișnuit, de 16:9. Unghiurile de vizualizare sunt destul de mari, de până la 176 de grade.

Așadar, dacă vreți să vizionați des filme la o calitate bună, acest TV este una dintre cele mai bune alegeri.

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E - Păreri și Preț (2) Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E - Păreri și Preț (3) Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E - Păreri și Preț (4)

Specificații audio televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E

Sunetul este pe măsura calității audio. Este clar și suficient de puternic, perfect pentru filme dar și pentru momentele în care vreți să ascultați muzică pe YouTube, de exemplu.

Sunetul are 3 moduri prestabilite pentru diferite activități, însă puteți să modificați setările după bunul plac.

Puterea sistemului audio este de 20 W.

Funcții software suplimentare

Sistemul de operare al televizorului nu este unul foarte popular, însă dispune de toate aplicațiile de bază necesare atunci când vreți să vă distrați sau să navigați pe Internet. În plus, prin aplicația Netflix este disponibil și conținut video la rezoluție 4K.

Dispune și de un mod pentru jocuri, care optimizează setările video în cazul în care vreți să vă jucați pe consolă.

Construcție și design

Deși materialele folosite au o calitate destul de bună, nu vă așteptați la ceva ieșit din comun. Suportul este solid iar pe lateralul televizorului găsiți cele mai folosite porturi.

Aspectul este unul deosebit de elegant, potrivindu-se în orice fel de încăpere.

De ce să cumpărați acest TV

Simplu. Are un preț accesibil dar și pe măsura calității oferite. Toate caracteristicile sale sunt echilibrate, iar imaginile vă vor surprinde în mod plăcut, mai ales cu nuanțele negre. Pe scurt, oferă tot ce ar putea cere un utilizator pasionat de filme și de jocuri, la un preț foarte decent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here