Televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL733F – Informații, Preț

0
1440
Televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL733F - Informații, Preț

Un televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL733F este unul dintre acele produse care nu sunt fabricate de o companie binecunoscută, însă fac o treabă foarte bună în ciuda lipsei lor de faimă și a prețului scăzut.

Dacă vă doriți un televizor cu performanțe ridicate, mai ales cu o diagonală cât mai mare, acesta este alegerea potrivită.

Specificații tehnice televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL733F

Ecranul TV-ului este LED, are diagonala de 140 cm și rezoluție Full HD. Legat de conectivitate, nu avem ce să îi reproșăm. Este dotat cu toate porturile necesare unui utilizator obișnuit. Deține 4 porturi HDMI, minijack pentru conectarea căștilor, 1 port USB 2.0, 2 intrări SCART, intrări component, intrare PC (D-sub 15 pini), ieșire audio optică, intrare RF și Slot CI+.

În plus, include funcția DLNA, ce vă oferă posibilitatea de a rula clip-urile video/audio/fotografiile de pe un PC/tabletă/smartphone direct pe ecranul mare al televizorului. Nu vă mai complicați astfel cu cabluri sau cu stick-uri USB în mod inutil.

Un posibil inconvenient ar fi că nu are Wireless, ci poate fi conectat la internet doar prin cablu. Nu este însă un dezavantaj real. Conexiunea pe cablu este mai stabilă și mai rapidă decât cea fără fir, fiind cea mai recomandată pentru un televizor, mai ales dacă vizionați des filme online sau clipuri pe YouTube.

Ecran și calitatea imaginii televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL733F

Orice televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL733F are un ecran LED, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, 140 cm diagonală și un raport al imaginii de 16:9, așa cum întâlniți la aproape toate televizoarele. Contrastul dinamic este de 1200:1, iar luminozitatea ecranului este de 300 cd/m². Imaginile obținute sunt pline de culoare, iar detaliile cele mai mici se văd cu ușurință. Dacă nu ați mai avut un televizor cu aceeași diagonală, veți redescoperi plăcerea de a vedea un film bun.

Toate aceste caracteristici îl fac perfect atât pentru funcția de televizor, cât și pentru a fi folosit pe post de monitor.

Televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL733F - Informații, Preț (2) Televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL733F - Informații, Preț (3)

Specificații audio

Sistemul audio se aude la fel de clar și de puternic ca și la alte televizoare din aceeași gamă de preț. Calitatea sunetului este asigurată de tehnologia Dolby Digital Plus.

Puterea sistemului de sunet este de 20 W.

Funcții software suplimentare

În privința aplicațiilor nu duce lipsă, dispune, printre altele, de Facebook, YouTube, aplicație pentru meteo și navigator web.

Player-ul multimedia integrat redă toate fișierele populare de pe un stick USB sau HDD extern, iar subtitrarea filmelor poate fi micșorată sau mărită.

În plus, puteți reda fișierele video sau audio de pe telefon, direct pe ecranul televizorului, prin funcția DLNA.

Construcție și design

Compania Horizon a făcut un mic compromis și în cazul finisajelor televizorului, însă nu este unul vizibil, ci doar putem spune că finisajele nu sunt la fel de bune ca pe alte modele asemănătoare ca diagonală, dar mai scumpe. Suportul este solid, iar design-ul este unul elegant și modern.

Porturile cele mai folosite sunt amplasate pentru accesul la ele cu ușurință.

Merită cumpărat un televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL733F?

Categoric. Având în vedere prețul, diagonala și performanțele acestuia, este un best buy. Îl recomandăm oricui își dorește un televizor cu ecran cât mai mare, dar și performant, sau celor care au un buget apropiat de prețul televizorului și nu vor să dea mai mulți bani decât este necesar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here