Televizor Smart LED Samsung, 80 cm, Full HD

0
1266

Daca va intereseaza un LED, Smart TV, de dimensiuni medii va recomandam televizorul Samsung, 80 cm, Full HD 32H4500. Pe langa functiile obisnuite ale unui televizor, acest produs va ofera posibilitatea de a naviga pe Internet, sa descarcati continut, sa instalati aplicatii, si sa vizionati videoclipuri online. Datorita conectivitatii inteligente va puteti bucura de o experienta a vizionarii mult mai intuitiva si mai comoda cu SmartTv-ul Samsung, 80 cm, Full HD 32H4500.

Televizorul Samsung, Full HD 32H4500 avand diagonala de 81 cm şi o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli este pregătit să vă ofere tot divertismentul dvs. la domiciliu. Modelul 32H4500 este completat de un design placut, culoare neagra si dimensiunile cu stand de 738.3 x 444.9 x 93.2 mm.

Caracteristici tehnice – televizor LED Samsung, 80 cm, Full HD 32H4500

Funcţia Clear Motion Rate furnizează o mişcare mai lină, pentru ca dvs. să vă delectaţi cu imagini în mişcare rapide de o claritate impresionantă. Tehnologia Wide Color Enhancer Plus imbunatateste semnificativ calitatea imaginii televizorului Samsung, Full HD 32H4500, astfel va oferi chiar si tonuri subtile si detalii pe care televizoarele mai putin avansate nu le pot reproduce.
Televizorul Samsung, 80 cm, Full HD 32H4500.

Sistemul audio dispune de o putere de 20W redata prin cele doua difuzoare. Pentru a imbunatati calitatea sunetului, Samsung vine cu tehnologiile: Dolby Pulse, Dolby Digital Plus, SRS TheaterSound, DTS 2.0 + Digital Out, astfel incat vocile din coloana sonora sunt mai usor perceptibile, mai puternice, sunetul ambiental e mai puternic, iar separarea canalelor sonore e mult mai evidenta.

Televizorul Samsung, 80 cm, Full HD 32H4500 poate fi conectat la internet prin cablu RJ45 sau direct prin wireless. Pentru o conectivitate wireless trebuie achizitionat un stick wifi ubs Samsung care nu este inclus în pachetul TV-ului. Odata conectati putem accesa aplicatii din Smart Hub: Browserul de internet, aplicația de facebook, twitter, skype, youtube etc. sau putem configura smart Hub-ul personal cu aplicatii care pot fi instalate din Samsung Apps.

Prin intermediul tehnologiei Connect Share Movie puteti conecta unitatea de memorie USB la televizorul Samsung, Full HD 32H4500, pentru a reda muzică, filme, fotografii. Functia AllShare Play, ne ofera posibilitatea de a transfera continut multimedia de pe dispositive externe compatibile cu tehnologia DLNA.

Puncte slabe

Folosirea browserului de net este anevoiasa, suport instabil, lipsa Wireless LinkStick.

Merita cumparat televizorul LED Samsung 32H4500?

Pentru a spori plăcerea vizionării cu o calitate superioară a imaginii si pentru a vă bucura de un divertisment mai realist şi mai intens va recomandam achizitionarea televizorului Samsung, 80 cm, Full HD 32H4500.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here