Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100 – Informații, Păreri și Preț

0
993
Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100 - Informații, Păreri și Preț

Dacă vă gândiți să achiziționați un televizor LED, de dimensiuni medii, pentru bucătărie sau alte camere mai mici, noi vă recomandăm un televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100. Acest TV are un ecran excepțional. Are o rezoluție dublă față de cele HD standard, oferindu-vă imagini de calitate și multe alte avantaje la un preț foarte bun.

Chiar dacă nu este un model de tip Smart, adică nu are sistem de operare propriu cum au modelele mai scumpe, acestuia nu îi lipsesc funcțiile de bază, cum ar fi player-ul multimedia pentru filme, fotografii și muzică.

Specificații tehnice televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100

Ecranul televizorului este LED, are o diagonală de 80 cm și rezoluție Full HD. Legat de conectivitate, dispune de: 2 porturi HDMI, 1 port USB 2.0, ieșire audio optică, minijack pentru căști,  Slot CI+, SCART, intrări componente.

Datorită funcției ConnectShare, aveți posibilitatea să redați conținut video și audio (de pe un stick USB sau un HDD extern) și să efectuați diferite modificări asupra acestuia. Puteți derula, pune pauză, întinde imaginea pe tot ecranul, iar în cazul subtitrării puteți să o resincronizați sau să îi modificați mărimea.

Ecran și calitatea imaginilor

Ecranul LED, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, diagonală de 80 cm și aspect al imaginii clasic, de 16:9, oferă o experiență de vizionare de excepție. Imaginea este clară și plină de detalii. Culorile se apropie mult de realitate, datorită tehnologiei Wide Color Enhancer Plus care îmbunătățește constant calitatea lor.

Astfel, chiar dacă prețul este unul rezonabil, televizorul își îndeplinește principalele funcții cu succes, în special cea legată de calitatea imaginii.

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100 - Informații, Păreri și Preț (2) Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100 - Informații, Păreri și Preț (3) Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100 - Informații, Păreri și Preț (4)

Specificații audio televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100

Puterea sistemului audio este de 20 W, iar sunetul oferit este unul foarte bun, chiar și în privința bass-ului, lucru care se va dovedi util atunci când vizionați posturile TV de muzică. Calitatea audio este asigurată de tehnologii precum Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound, care ajută la obținerea unui sunet cât mai clar și fără fluctuații de volum.

Funcții software suplimentare

Samsung 32J5100 mai are o funcție interesantă, cu numele de Manager programare. Aceasta vă ajută să programați pornirea sau oprirea televizorului la anumite ore. Îl puteți folosi, de exemplu, în loc de alarma de la telefon sau să vă asigurați că nu adormiți cu el pornit toată noaptea.

Modul Sport este cel care ajustează setările pentru obținerea unei imagini mai bune în cazul transmisiunilor sportive.

Construcție și aspect

Aspectul acestui model este unul elegant, având toate elementele de design ale unui televizor modern. Suportul este rezistent și are o stabilitate foarte bună. Difuzoarele sunt situate în partea de jos. Această ramă are culoarea gri-metalizat și iese în mod plăcut în evidență.

Cui recomandăm acest televizor?

Oricărei persoane care își dorește un model cât mai ieftin, dar în același timp și o imagine foarte bună și un sunet de excepție. În plus, funcțiile și porturile suplimentare îl fac potrivit pentru multe alte activități.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here