Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4100 – Informații, Păreri, Preț

0
701
Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4100 - Informații, Păreri, Preț

V-ați decis să cumpărați un nou televizor dar vreți să aveți în vedere atât prețul cât și performanța oferită de acesta? Dacă aveți un buget limitat și doriți ca produsul să facă toți banii pe care îi dați, noi vă recomandăm un televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4100.

Acest model dispune de toate funcțiile necesare pentru mai multe activități obișnuite. Puteți viziona filme de pe stick, vă puteți juca pe consolă sau puteți viziona posturile TV.

Specificații tehnice televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4100

Printre specificațiile televizorului se numără și ecranul, care este de tip LED, are o diagonală de 80 cm și rezoluție de 1366 x 768 pixeli. În privința conectivității stă destul de bine, având toate porturile uzuale, potrivite pentru această gamă de preț. Porturile de care dispune sunt: 2 porturi HDMI, 1 port USB 2.0, minijack pentru căști, intrări component, intrări SCART, Slot CI+ și RF In.
Dimesiunile televizorului, fără stand, sunt de 736.1 x 447.4 x 62.9 mm, iar procesorul integrat este dual-core. În plus, face parte din clasa energetică A+, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente clase când vine vorba de economisirea energiei electrice. Astfel, facturile la curent vor fi considerabil mai mici.

Ecran și calitatea imaginilor televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4100

Ecranul LED, cu rezoluție de 1366×768 pixeli și diagonală de 80 cm, are un aspect al imaginii clasic, de 16:9. Calitatea imaginii este constant optimizată de către tehnologiile Wide Color Enhancer (Plus). Ea îmbogățește gama de culori pline de viață, Mega Contrast (care îmbunătățește contrastul) și modul Sport (potrivit pentru vizionarea transmisiunilor sportive, datorită ajustării automate a setărilor video).

Prin urmare, imaginile obținute sunt clare, iar culorile sunt pline de viață.

Specificații audio

Samsung 32J4100 are un sistem audio de 20 W, suficient de potrivit pentru obținerea unui sunet clar și puternic. Calitatea sunetului este îmbunătățită datorită tehnologiilor ca Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4100 - Informații, Păreri, Preț (2) Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4100 - Informații, Păreri, Preț (3) Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4100 - Informații, Păreri, Preț (4)

Funcții software suplimentare

Printre funcțiile de care dispune acest televizor se numără și ConnectShare, care vă oferă posibilitatea de a conecta dispozitive la portul USB (cum ar fi stick-uri USB sau HDD-uri externe), pentru redarea de filme, muzică și fotografii.

O altă caracteristică utilă se numește Auto Power Off. Aceasta poate avea grijă să oprească automat televizorul la un anumit interval de timp. Dacă adormiți adesea la filme, este o funcție recomandată.

Funcția Game Mode este cea care optimizează setările video pentru o latență minimă în jocuri.

EPG este un ghid electronic de programe, care va apărea pe ecranul televizorului, oferind informații în timp real despre programele care rulează în acel moment, dar și despre cele care vor rula în continuare.

În plus, puteți dezactiva ecranul când ascultați posturi de radio, aveți la dispoziție un egalizator pentru sunet și puteți activa modul Eco.  El vă reglează automat luminozitatea televizorului în funcție de lumina din cameră.

Construcție și aspect

Samsung 32J4100 are un design elegant și se potrivește oricărui tip de interior. Este realizat din materiale rezistente, iar suportul oferă o stabilitate bună. Cele mai importante mufe sunt amplasate în lateral, pentru accesarea lor cu ușurință.

Merită achiziționat?

Cu siguranță. Este un model ieftin, cu un raport calitate preț/excelent și oferă toate funcțiile necesare pentru utilizatorii obișnuiți. În plus, face parte din clasa de energie A+, care vă va ajuta să economisiți bani și la factura de electricitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here