Televizor LED Samsung 32H5030, 80 cm

1
992

LED-ul Samsung 32H5030 reprezinta varianta ideala pentru consumatorul ce doreste un produs cu raport calitate pret excelent. Acest televizor va permite sa experimentati beneficiile ultimelor tehnologii de redare a continutului video la un pret redus. Impresioneaza prin o calitatea desavarsita a imaginilor dar si prin constructia solida si durabila.

Specificatii tehnice

Principale caracteristici ale televizorului Samsung 32H5030 sunt ecranul cu diagonala de 80cm si rezolutia nativa de 1920 x 1080p, tehnologia LED si partea de conectica foarte buna.
Sunt prezente porturile RGB, HDMI, USB 2.0, conexiunile SCART, Slot CI+, RF in, iesirile audio composite si minijackul pentru casti.

Consumul de curent este foarte redus (35W) fiind incadrat in clasa produselor ECO.

Alte caracteristici ale acestui televizor sunt Sleep Timer, oprirea automata sau functia Connect Share ce detecteaza imediata un dispozitiv periferic si incepe redarea.

Ecran si calitatea imaginilor

Dupa cum am precizat LED-ul Samsung 32H5030 beneficiaza de un ecran cu diagonala de 80cm ce reda rezolutii de 1920 x 1080p. Aspectul imaginii este de cel clasic de 16:9, iar rata de contrast si luminozitatea sunt foarte bune tinand cont de categoria de pret in care se incadreaza produsul. De asemenea acest televizor are si un unghi de vizionare mare.

Pe langa aceste caracteristici fizice partea de redare video este imbunatatita si prin o gama variata de tehnologii software specifice firmei Samsung.

Spre exemplu Samsung Wide Color Enchancer Plus este o aplicatie ce foloseste algoritmi ce amplifica tonurile de culoare pentru a putea evidentia detaliile ce in mod normal nu au o vizibilitate foarte buna. Rezulta astfel imagini mult mai clare si naturale.

 

Specificatii audio

Televizorul Samsung 32H5030 se descurca remarcabil cu partea audio. Prin intermediul celor doua difuzoare de 10W fiecare se reda un sunet clar si puternic. Tehnologii precum Dolby Digital Plus, Dolby Pulse si SRS TheatreSurround imbunatatesc fiecare aspect al sunetului pentru a se elimina interferentele si obtine o experienta audio exceptionala.

Gaming mode

Daca vreti sa utilizati acest televizor impreuna cu o consola de jocuri, aveti la dispozitie o functie speciala. Gaming Mode se asigura ca va veti bucura la maxim de jocurile dumneavoastra.

Constructie si design

Televizorul Led Samsung 32H5030 este construit astfel incat sa se potriveasca fiecarei camere. Se incadreaza in linia clasica a produselor Samsung prin utilizarea liniilor drepte si a marginilor subtiri. Acest lucru are ca si consecinta o amplificare vizuala a dimensiunilor ecranului. Materialele din care este construit acest televizor sunt destul de solide astfel incat sa fie un produs durabil care sa nu puna probleme la manevrare. Culoarea neagra a plasticului da o nota de eleganta televizorului.

Alte puncte forte ale acestui design sunt amplasarea porturilor ce faciliteaza accesarea lor si piciorul detasabil impreuna cu gaurile pentru prinderea in suport permite asezarea in orice locatie.

Merita cumparat?

Cu siguranta. Televizorul Samsung 32H5030 este un produs ieftin dar cu performante mult peste clasa sa de pret. Imagini naturale si vibrante, sunet clar si puternic, aspect placut, toate il transforma intr-un produs foarte bun.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here