Televizor LED Philips, 140 cm, Ambilight

0
1194

Pentru amatorii de proiectii video sau clipuri muzicale in spatii publice (localuri, cluburi), recomandam televizorul Televizor LED Philips, Full HD, 140 cm, Ambilight, 55PFH5209. Firma olandeza Philips vine cu un LED cu diagonala de 140cm care poate oferi momente de relaxare prin generarea unei lumini ambientale ce completeaza detaliile, culorile si lumina de pe ecran. Cu un aspect placut, avand dimensiunile fara stand: 1234 x 716 x 76 mm si o greutate de 20.5kg, televizorul completeaza in mod armonios design-ul incaperii . Caracteristicile principale ale televizorului sunt: redarea unui continut bogat, imagine de o claritate deosebita, functii si tehnologii inovatoare, si nu in ultimul rand o conectivitate digitala completa si usor de realizat.

Detalii tehnice televizor LED Philips, Full HD, 140 cm, Ambilight, 55PFH5209

Philips, Full HD, 140 cm, Ambilight, 55PFH5209 are un ecran cu o diagonala de 140 cm, cu o rezolutie de 1920 x 1080p, ceea ce-i permite sa redea imagini Full HD.

Tehnologia de iluminare cu leduri asigura un raport eficient intre o claritate perfecta a imaginii si un consum  energetic de 112w. Inovatiile aduse prin intermediul sistemului Digital Crystal Clear realizeaza niveluri optime de contrast, culoare si claritate, iar sistemul Perfect Motion Rate (PMR)  100Hz, in cazul miscarilor rapide,  permite reproducerea miscarilor cu o claritate deosebita producand imagini clare si lipsite de scintilatii.

Functia Ambilight pe doua laturi proiecteaza pe peretele din spatele televizorului o zona luminoasa  intr-o maniera inteligenta ca sa mareasca continutul expus pe ecran. Prin aceasta metoda se mareste senzatia spatiala.

Sistemul audio al televizorului LED Philips, Full HD, 140 cm, Ambilight, 55PFH5209, are incorporat un doua difuzoare de 10W ce asigura un nivel acceptabil al sonorizarii . Pentru redarea unei ambiante sonore cat mai apropiate de realitate, sistemul audio este prevazut cu tehnologia Ambi-wOOx ce proiecteaza sunetul pentru a ocupa mai bine spatiul ambiental al incaperii. Sistemul mai este prevazut cu tehnologia Incredible Surround ce ofera impresia acustica a unui efect stereo foarte larg.

In privinta conectivitatii TV-ul LED Philips, Full HD, 140 cm, Ambilight, 55PFH5209  dispune de 2 porturi HDMI, o intrare USB 2,  slotCI+, iesire audio digitala  si Scart (RGB).

Concluzie

Televizorul LED Philips, Full HD, 140 cm, Ambilight, 55PFH5209 poate fi o alternativa la unul din produsele din aceasta gama. Avand in vedere pretul bun  in raport cu performantele oferite, recomandam acest produs tuturor celor care doresc sa achizitioneze un televizor cu diagonala mare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here