Televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U – Preț, Păreri, Sugestii

0
967
Televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U - Preț, Păreri, Sugestii

Sunteți în căutarea unui TV ieftin pe care să îl folosiți la activități obișnuite, cum ar fi vizionarea posturilor TV sau jucatul pe consolă? În acest caz, un televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U este soluția potrivită.

În plus, este foarte ușor de utilizat, având un meniu simplu și intuitiv. Nu trebuie să vă faceți griji nici dacă posturile TV au o rezoluție mai mare decât cea a televizorului, acestea fiind redate în mod obișnuit, HD.

Specificații tehnice televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U

Panoul este de tip LED, are o diagonală de 80 cm, potrivită mai ales pentru camerele de dimensiuni medii, și rezoluție HD. Conectivitatea este destul de bună, având în vedere prețul. Astfel, beneficiați de 1 port HDMI, 1 port USB, intrări SCART, slot Common Interface +, 2 intrări RF și RS232C.

Denumirea de Game TV vine de la faptul ca are și 3 jocuri distractive integrate.

În plus, face parte din clasa energetică A+, consumând foarte puțină energie electrică, aproximativ 25 W. Și de parcă asta nu era de-ajuns ca să vă convingă că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu factura la electricitate, dispune și de o funcție denumită Energy Saving. Aceasta vă permite să controlați luminozitatea și să stingeți ecranul în timpul ascultării fișierelor audio, pentru un consum și mai scăzut de energie.

Ecran și calitatea imaginii

LG 32LF510U are un ecran de tip Direct LED, care oferă o iluminare uniformă, unghiuri foarte bune de vizionare și luminozitate excelentă. Diagonala este de 80 cm și, chiar dacă rezoluția este de 1366×768 pixeli, de la distanță imaginea va părea la fel de clară ca cea oferită de un televizor Full HD. Acest lucru este valabil pentru majoritatea televizoarelor cu această diagonală.

Imaginile au culori foarte vii și strălucitoare, calitatea fiind deosebită pentru acest preț. Dispune și de 8 moduri de afișare a imaginii.

Televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U - Preț, Păreri, Sugestii (2) Televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U - Preț, Păreri, Sugestii (3) Televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U - Preț, Păreri, Sugestii (4)

Specificații audio televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U

Sunetul este destul de clar, deși nu este la fel de puternic ca cel de pe modelele mai scumpe. Însă acest lucru nu va reprezenta o problemă dacă nu obișnuiți să dați televizorul tare.

Există 6 presetări audio, dar și 3 funcții de îmbunătățire a sunetului, printre care și una pentru cazul în care alegeți să montați televizorul pe perete.

Puterea sistemului audio este de 6 W.

Funcții suplimentare televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U

Senzorul Motion Eco economisește energie atunci când este posibil, prin reglarea automată a luminozității în funcție de viteza conținutului rulat.

Player-ul multimedia inclus citește cele mai populare tipuri de fișiere video și audio, și aveți posibilitatea de a reda conținutul fie de pe stick, fie de pe un HDD extern.

Construcție și aspect

LG 32LF510U este realizat din materiale de bună calitate, iar finisajele sunt destul de bune pentru gama de preț din care face parte. Un mic inconvenient ar fi că toate porturile sale sunt amplasate în spate. Porturilor USB și HDMI le-ar fi stat mai bine pe lateral.

Cui recomandăm acest TV

Recomandăm acest model oricui își dorește un televizor potrivit pentru vizionarea filmelor sau a posturilor TV, cu o calitate a imaginii cât mai bună la un preț foarte accesibil. În plus, diagonala sa este destul de mare și poate fi conectat fără probleme și la o consolă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here