Televizor LED LG 32LS5600 FullHD – Pret, pareri

0
1043
Televizor LED LG 81 cm Full HD 32LS5600

Televizorul LED LG 32LS5600 este un produs ieftin si bun. Regasindu-se in majoritatea topurilor de vanzari pe primele locuri, acest televizor prezinta garantia calitatii si a fiabilitatii. Beneficiind de tehnologia LED imaginile redate sunt naturale si clare.

Design

Televizorul LED LG 32LS5600 se incadreaza in liniile clasice ale firmei LG. Un design slim, cu marginii foarte subtirii care amplifica dimensiunile ecranului si creeaza impresia de eleganta. Este realizat dintr-un material plastic de culoare neagra, rezistent si solid. Datorita piciorului detasabil si prezentei gaurilor prin care poate fi fixat in suport, acest televizor poate fi asezat practic oriunde. Elementele de conectivitatea sunt asezate intr-un mod convenabil pentru a usura accesarea lor.

Televizor LED LG 81 cm Full HD 32LS5600 spateTelevizor LED LG 81 cm Full HD 32LS5600 lateral

Caracteristici

Dupa cum am mai afirmat ecranul acestui televizor este LED cu diagonala de 81cm si rezolutia nativa de 1920X1080p. Aspectul imaginii este de 16:9. Trebuie sa afirmam ca acest televizor isi merita pe deplin denumirea de FullHD. Imaginile sunt foarte clare si datorita ratei foarte bune de contrast culorile sunt foarte vii si vibrante. Pe langa capacitatile ecranului, televizorul LED LG 32LS5600 beneficiaza si de tehnologii special dezvoltate pentru a intensifica experienta de vizionare.

Tehnologia Motion Clarity Index este special creata pentru a elimina blur-ul la imaginile care se deruleaza cu o viteza foarte mare, si reuseste foarte bine acest lucru. Triple XD engine intensifica culorile astfel incat sa fie cat mai fidele celor naturale iar Picture Wizard II va permite sa editatii imaginile direct de pe televizor.

La partea audio acest produs se lauda cu sunet surround. Cele 2 incinte acustice de 10W fac o treaba foarte buna dezvoltand un sunet clar si puternic. Insa formatul DTS nu este suportat si daca vreti sa urmariti filme in formatul mkv trebuie sa le convertiti partea audio pentru a putea fi redate.

Televizorul LED LG 32LS5600 are un player multimedia integrat, fapt ce usureaza foarte mult redarea de programe direct de pe mediile de stocare. Are integrat tuner digital DVB-T si DVB-C si reda formatele video PAL si SECAM.
Conectivitatea este asigurata prin cele 3 porturi HDMI, portul USB 2.0, intrarea PC si SCART, conexiunea la retea RJ45, sau minijack-ul de 3.5mm.

Alta caracteristica a televizorului LED LG 32LS5600 este cantitatea foarte mica de energie electrica consumata. Consumul standard este de 53W dar datorita tehnologii Smart Energy Saving Plus consumul scade prin reglarea automata a intensitatii culorilor in functie de luminozitatea incaperii. De asemenea puteti inchide ecranul in timp ce ascultati muzica, iar in modul Stand-by consumul de energie este 0.

Televizorul LED LG 32LS5600 mai dispune de functia Clear Voice ce amplifica vocea in functie de zgomotul de fundal, pentru a nu mai avea probleme la intelegerea emisiunilor, si de Quick View pentru a previzualiza ce este pe alte posturi fara a pierde programul favorit.

Concluzii

Televizorul LED LG 32LS5600 este cu siguranta un produs ce merita achizitionat. Nu este perfect insa raspunde cu brio la nevoile zilnice si se incadreaza perfect pentru o camera de dimensiuni normale.

In cazul in care nu v-ati hotarat, va invitam sa aruncati o privire pe televizoare-led-ieftine.eu. Au informatii utile despre cele mai noi produse si suntem siguri ca va pot ajuta pentru a achizitiona televizorul care vi se potriveste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here