Televizor LED 3D Sharp, 177 cm, LC-70LE747E – Păreri, Sugestii și Preț

0
1081
Televizor LED 3D Sharp, 177 cm, LC-70LE747E - Păreri, Sugestii și Preț

Un televizor LED 3D Sharp, 177 cm, LC-70LE747E este unul dintre acele televizoare care deși nu sunt pentru orice buzunar, oferă o performanță peste așteptări. Este ideal dacă v-ați gândit să înlocuiți vechiul televizor cu unul de care să nu vă plictisiți o bună perioadă de timp.

Merită menționat și faptul că este echipat cu funcția 3D și poate converti cu succes conținutul 2D în 3D.

Specificații tehnice televizor LED 3D Sharp, 177 cm, LC-70LE747E

Panoul este Full HD și are o diagonală de 177 cm. Pe partea de conectivitate nu avem ce să îi reproșăm, incluzând o mulțime de porturi utile. Astfel, are 4 porturi HDMI, intrări SCART, intrări component, intrare PC (D-sub 15 pini), ieșire audio optică, ieșire căști, slot CI+, slot pentru card SD, RS-232C, intrare AV și, din păcate, doar 1 port USB 2.0. La internet îl puteți conecta cu ajutorul portului Ethernet sau prin WiFi, însă noi vă recomandăm să alegeți varianta prin cablu, pentru o viteză mai mare și mai stabilă.

În ciuda diagonalei mari, are un consum foarte redus de energie, de 135 W, făcând parte din clasa energetică A+. În plus, are și un mod Eco de funcționare, pentru economisirea energiei.

Ecran și calitatea imaginii televizor LED 3D Sharp, 177 cm, LC-70LE747E

Ecranul are o diagonală de 177 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Aspectul imaginii este unul obișnuit, de 16:9. Imaginile oferite sunt detaliate și pline de viață, culorile fiind foarte apropiate de realitate. În plus, televizorul are o frecvență de 100 de Hz, prin care se evită sacadarea filmelor.

Televizor LED 3D Sharp, 177 cm, LC-70LE747E - Păreri, Sugestii și Preț (2) Televizor LED 3D Sharp, 177 cm, LC-70LE747E - Păreri, Sugestii și Preț (3) Televizor LED 3D Sharp, 177 cm, LC-70LE747E - Păreri, Sugestii și Preț (4)

Specificații audio

Sistemul audio oferă un sunet destul de clar și de puternic, asigurând calitatea prin includerea unor tehnologii ca Dolby Digital Plus. Este potrivit atât pentru urmărirea posturilor TV și filmelor, cât și pentru muzică. Totuși, televizoarele nu sunt binecunoscute pentru calitatea lor audio, deci nu vă va întrece așteptările la acest capitol.

Puterea sistemului audio este de 2 x 10 W.

Funcții software suplimentare

Sistemul de operare vă permite instalarea a sute de aplicații populare și utile, pentru a naviga pe Internet sau viziona diferite tipuri de conținut.

În plus, dispune de funcția de oglindire a ecranului, ce vă permite să vizionați conținutul de pe un smartphone direct pe ecranul imens al televizorului.

Nu lipsește nici funcția EPG, ghidul electronic care vă arată ce urmează la TV pe următoarele 7 zile, dar și ce rulează în momentul respectiv.

Construcție și design televizor LED 3D Sharp, 177 cm, LC-70LE747E

Sharp LC-70LE747E este realizat din materiale de bună calitate, iar finisajele sunt realizate cu grijă. Suportul este oferă o stabilitate bună.

Design-ul este minimalist și elegant, iar cele mai importante porturi sunt așezate pentru a le putea folosi mai ușor.

Cui recomandăm acest TV

Acest model este potrivit oricui își dorește un televizor cu diagonală foarte mare, multe opțiuni de conectivitate și o imagine excepțională. În plus, materialele folosite sunt de calitate iar aspectul îl face potrivit pentru orice fel de încăpere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here