Consola Sony PlayStation 3 Slim – Pret, pareri

0
1326
Consola Sony PlayStation 3 fata

Clasica consola PlayStation produsa de Sony a ajuns la a 3-a generatie, ramanand una din jucariile preferate ale lumii.

Caracteristici

Pentru a face fata intr-o piata din ce in ce mai competitiva PlayStation 3 incepe sa devina pe langa o consola de jocuri cu performante excelente si un veritabil multimedia center ce poate indeplini functii de la navigatul pe internet la redare de filme HD si muzica.

Ramanand insa la intrebuintarea sa de baza, rularea de jocuri, trebuie sa afirmam ca o face perfect. Consola PlayStation 3 dispune de un procesor Cell Broadband Engine ce ruleaza la o frecventa de 3.2 GHz si are incluse 8 Synergistic Processing Elements. Pentru a ne da seama de eficacitatea lui e suficient sa ne gandim ca armata S.U.A il foloseste in scopuri de cercetare.
Partea grafica este asigurata de NVIDIA RSX ‘Reality Synthesizer’ ce poate reda rezolutii de la 480i la 1080p HD.

Consola PlayStation 3 dispune de 256 MB memorie XDR DRAM si 256 MD memorie GDDR3 pentru partea video. Ultimele update-uri fructifica la maxim capacitatile sale de rulare al aplicatiilor 3D.
Partea de stocare este asigurata de hard disk-uri cuprinse intre 20-500 GB si este imbunatatita prin incorporarea unei unitati Blue-Ray.

Consola PS3 exceleaza si la capitolul conectivitate. O gama variata precum Bluetooth 2.0, Gigabit Ethernet, USB 2.0, port HDMI 1.4, Wi-Fi acopera tot ce ai nevoie. Pe modelele cu o capacitate de stocare de peste 60 GB este prezent si card reader-ul.

Accesoriile ce pot fi conectate la aceasta consola variaza de la clasicul controller wireless DualShock 3 sau Logitech Cordless Precision Controller, la volanul Logitech Driving Force GT, la telecomanda BD Remote, camera web PlayStation Eye sau tuner TV PlayTV DVB-T. Aceste periferice reprezinta tot de ce are nevoie un user pentru a se bucura la maxim de capacitatile consolei PlayStation 3.

Controller Wireless Sixaxis DualShock 3 PlayStationSony Motion Control Move PlayStation 3Camera web Sony PlayStation 3

Pentru a se conforma cu cerintele pietei, Sony a introdus si un motion controller ce transporta consola la un alt nivel de interactivitate. Cu ajutorul acestuia, puteti folosi gesturi pentru a accesa functiile consolei si pentru a juca diferite jocuri.
De asemenea a introdus platformele PlayStation Network si PlayStation Store unde utilizatorii au acces la servere de gaming multiplayer dar si la ultimele aparitii in materie de divertisment.

Dupa cum am mai precizat PlayStation 3 este un adevarat multimedia player si home PC avand posibilitatea de a reda aproape orice format audio/video, atat prin intermediul mediului online datorita conexiunii Wi-Fi dar si prin unitatea Blue-Ray.

Aspect

La acest capitol nu se observa nici o diferenta semnificativa fata de modele precedente. Realizata din material plastic de o calitate foarte buna, este un produs durabil si rezistent. Culoarea negra si design-ul slim o fac sa arate bine langa orice ecran si in orice camera. Constructia este realizata inteligent astfel incat sa se permita accesul la toate functiile (elemente de conectivitate, butoane sau Blue-Ray player) cu o mare usurinta.

Consola Sony PlayStation 3 SlimConsola Sony PlayStation 3 Slim lateralConsola Sony PlayStation 3 Slim spate

Merita cumparat?

Noi consideram ca da. Consola PS3 a devenit elementul ideal de gaming si sharing pentru userii ce vor sa se bucure la maxim de capacitatea televizorului sau care prefera posibilitatea mult mai interactiva de controlare a consolei prin miscari, si totul FullHD. Ofertele de pret de mai jos sunt pentru modelul cu capacitatea de stocare de 500GB.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here