Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 – pareri si review

0
870

V-ati saturat de uscarea traditionala a haninelor? Probabil stiti ca exista uscator pentru haine, dar ce nu stiti este ca din ce in ce mai multa lume a inceput sa cumpere din acelasi motiv ca dumeneavoastra.Probabil va ganditi ca cei care cumpara uscatoare au si bani, gresit, pe piata exista tot felul de aparate de acest gen de la cele mai scumpe la cele mai ieftine.Daca v-am convins in privinta cumpararii unui astfel de aparat, atunci va recomadam uscatorul de rufe Whrilpool Supreme Dryer HDLX 70410.

Clasa energetica a uscatorului de rufe Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410

Probabil va asteptati sa aibe un consum mare de energie, dar va inselati, are o clasa de energie foarte buna si anume A++, asta inseamna ca, consuma foarte putin.

Caracteristici

Dimnesiunile uscatorului sunt ca si cele ale unei masini de spalat clasice.Are o inaltime de 84.5cm, latime59.6cm, adancime 65.9cm si poate fi amplasata peste masina de spalat sau aliniate daca spatiul va permite.De preferat este sa le asezati impreuna,astfel mutatul hainelor din masina de spalat in uscator sa fie mai rapid si mai simplu.Incarcarea este tip frontala si are o capacitate de 7kg, suficienta pentru o familie numeroasa.Hubloul este cu deschidere pe partea dreapta.Panoul de comanda este pozitionat pe partea frontala si include un buton rotativ de unde se regleaza tipul de tesatura, un display LCD si sigla brand-ului.Totodata, si functiile speciale pot fi selectate cu ajutorul acestui display, astfel nu trebuie decat sa apasati pe butonul de pornire al programului. Nivelul de zgomot la centrifugare al uscatorului este de 65dB.

Functii tehnice

Tehnologia al 6-lea simt este specifica acestui brand si ofera rezultate excelente.Senzorul cu care este dotat acest uscator limiteaza consumul de curent in functie de cantitatea de rufe introdusa in interior si astfel vei putea obtine acelasi rezultate de calitate cu un consum energetic mai mic.

Uscatorul este dotat cu 14 programe, acestea pot fi folosite in functie de tipul de tesatura al hainelor: program rapid, lenjerie, bumbac, lana, sintetice, delicate, mix.

Wool Excellence
este un program special care acorda o atentie deosebita uscarii articolele din lana, pastrandu-le starea initiala perfect intacta.
Pe partea de functii si specificatii se lauda cu optiunea de pornire intarziata si tehnologia al 6lea simt. Functiile permit o mai buna adaptabilitate a aparatului la nevoile de moment ale fiecaruia.

Pornirea intarziata este pentru hainele delicate sau programele speciale care prevad scoaterea imediat dupa terminarea ciclului a hainelor din cuva pentru a le pune pe umeras.Prin intermediul acesteia puteti seta ora la care sa porneasca pentru a fi gata atunci cand aveti nevoie de rufe.

Pretul este un pic cam mare dar si performantele sunt pe masura.Acest uscator de rufe este modern si are pompa de caldura si condensator, capabil sa genereze rezultate optime.Uscatorul are un pachet mare de programe de uscare si este dotat cu tehnologii care usuca cu grija orice tip de tesatura, asa ca ofera tot ce ti-ai putea dori pentru ingrijirea hainelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here