Uscator de rufe Gorenje D8565NA

0
468
Uscator de rufe Gorenje D856NA

Sunteti o familie moderna si doar ce v-ati mutat intr-o casa noua si nu vreti sa aveti rufe la uscat imprastiate prin casa? Ei bine, solutia este uscatorul de rufe.Cu un asemenea aparat tot ce aveti de facut este sa le scoateti din masina de spalat rufe si sa le bagati in uscator si intr-o ora rufele sunt uscate.Cel mai bun uscator de rufe este Gorenje D8565NA.

Clasa energetica a uscatorului de rufe Gorenje D8565NA

Uscatorul este incadrat in clasa energetica A++ si consuma 1.63kwh.

Caracteristici generale ale uscatorului de rufe Gorenje D8565NA

Uscatorul de rufe poate fi amplasat langa masina de spalat sau deaspura ei, astfel veti face economie de spatiu si nu va veti plimba prin casa cu ligheanul de la un aparat la altul.Nu este mare ca dimensiuni, aproximativ cat o masina de spalat normala: are o inaltime de 85cm, latime 60cm, adancime 60cm.Uscatorul de rufe este cu sistem de condensare, acesta transforma lichidul in condens, eliberandu-l intr-un rezervor special si apoi golit atunci cand este nevoie.Cuva este confectionata din otel inoxidabil, iar tamburul este din inox si are un volum de117l.Nivelul de zgomot la centrifugare este de 65dB.Uscatorul este de tip frontal si dispune de o capacitate mare de incarcare de 8kg.Panoul de control este in partea superioara, este pozitionat la fel ca majoritatea masnilor de spalat, acesta inlucde un selector de programe si in display Led care arata cat timp mai are pana la terminare.

Functii tehnice

Masina are in dotare un rezervor de colectare condens cu furtun de evacuare direct AutoDrain ce poate fi conectat la sistemul de scurgere, pentru a elimina nevoia de a goli manual rezervorul condensator.

Programatorul SenzorIQ cu senzor de umiditate, analizeaza permanent si ia decizi asupra programului de uscare care se afla in desfasurare, afisand in acelasi timp pentru informare toti parametri si etapele de uscare.

Masina are un numar de 6 programe de uscare si anume: bumbac, lana, sintetice,delicate, mix, ProfarmXL, acestea asigura uscarea pentru fiecare tip de tesatura.

Uscatorul este dotat si cu functii speciale si siteme de siguranta: Anti-sifonare, Senzor umezeala,Oprire automata atunci cand se deschide usa, semnal sonor, setari personalizate pentru toate programele, IonTech, TwinAir.

IonTech creeaza un mediu fara alergeni, fara reziduri de fum, polen si incarcare electrostatica in timpul procesului de uscare.Ca rezultat, hainele au un miros mai placut si se calca mai usor.

Masina are cel mai eficient sistem de filtrare cu autocuratare din lume si anume TwinAir, este cu 40% mai eficient decat la sistemele conventionale.Circuitul dublul de aer TwinAir, ajusteaza directia aerului in functie de directia de miscare a tamburului, astfel rufele sunt mai putin sifonate si mai usor de calcat.

Semnalul sonor indica faptul ca uscatorul a terminat programul, iar dumneavoastra puteti sa scoateti rufele.

Panoul de comenzi al uscatorului poate fi blocat prin simpla apasare a unui buton, astfel copii se pot juca pe langa masina fara sa fie supravegheati peramnent.

Uscatorul este un aparat performant si se adreseaza familiilor mari sau celor care s-au saturat ca procesul de uscare sa dureze(in special iarna). Chiar daca are un pret mai ridicat,acesta se va amortiza in timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here