Uscator de rufe Electrolux EDP2074GW3 – pareri si review

0
580
Uscator de rufe Electrolux EDP2074GW3

Nu dispui de spatiu pentru uscatul rufelor, stai iarna cu suporturi imprastiate prin casa zile intregi iar acestea capata un miros urat? Solutia optima pentru tine este uscatorul de rufe. Un uscator de rufe bun este Electrolux EDP2074GW3.

Clasa energetica a uscatorului de rufe Electrolux EDP2074GW3

Clasa de eficienta energetica a uscatorului este B. Consuma un pic mai mult, dar rufele se vor usca mai repede si nu vor mai sta 2-3zile la uscat.

Caracteristici generale ale uscatorului de rufe Electrolux EDP2074GW3

Din punct de vedere estetic, uscatorul se aseamana foarte mult cu o masina de spalat rufe. Carcasa este in totalitate alba, remarcandu-se in mod deosebit hubloului de dimensiuni mari.

Uscatorul are o inaltime de 85cm, latime 60cm, adancime 54cm si poate fi amplasat deasupra masinii de spalat sau daca spatiul va permite una langa alta, astfel intreg procesul este mai usor. Este un uscator cu incarcare frontala, are un hublou transparent, usa este cu deschidere reversibila. Aceasta faciliteaza introducerea si scoaterea hainelor din uscator. Puteti monta manerul in oricare dintre cele 4 pozitii. Indiferent de pozitia de amplasare a uscatorului, acesta usureaza si mai mult manevrarea rufelor. Panoul de comanda este in partea frontala si include: un buton rotativ ce permite alegerea programului de uscare potrivit incarcaturii din interior si de un afisaj LCD. Afisajul LCD este dedicat alegerii diferitelor optiuni ce sunt explicite prin miniaturi, dar si afisarea timpului de uscare rams din programul ales. Capacitatea de incarcare este mare de 7kg, asta iti permite sa usuci o cantitate mare de haine, deci toate hainele din masina de spalat vor incapea in acest uscator de rufe.

Programele oferite pentru uscare sunt foarte variate: bumbac, sintetice, usor de calcat, etc.

Functii tehnice

Cu tehnologia OptiSense ajustati durata uscarii pentru rezultate optime si utilizarea eficienta a energiei. Senzorii de umiditate adapteaza durata si consumul de energie la incarcatura, hainele nu se mai usuca in exces.

Uscatorul este extrem de delicat cu tesaturile, pentru ca este prevazut cu un program special pentru ajustarea vitezei rotatiilor tamburului, directiei si temperaturii, in functie de tipul materialeor.

Este un uscator de rufe performant ce foloseste pentru uscarea rufelor tehnologia prin condensare, astfel ca nu va trebui sa il conectezi la o iesire de evacuare deoarece intreaga apa rezultata din procesul de uscare va fi stransa intr-un vas special ce are capacitatea de 5l pe care va trebui sa o golesti dupa fiecare utilizare.

Cat despre functii utile are: programare intarziata si de semnalizare acustica terminare program.

Pornirea intarziata va permite programarea pornirii in orice moment al zilei, de exemplu noaptea, cand energia are un cost mai redus.

Cu uscatorul de rufe Electrolux, hainele nu prezinta urme de sifonare, deteriorare sau micsorare. Despre scame nu poate fi vorba, si asta datorita senzorului care le indeparteaza cu eficienta.

Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator de rufe performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un foarte avantajos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here