Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 – pareri si review

0
595
Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0

Iarna cei mai multi oameni au tendinta de a usca rufele pe calorifere sau pe suporturi, dar aceasta tehnica nu este deloc recomandata. In primu rand ca se face condens, care duce la aparitia mucegaiului, iar aerul este mai greu de respirat.Solutia cea mai uitila este un uscator de rufe.Sa stiti ca nu sunt scumpe, iar perioada asta a anului este perfecta pentru a va achizitiona.Un uscator de rufe bun este Beko DU7133GA0.

Clasa energetica a uscatorului de rufe cu condensare Beko DU7133GA0

Clasa din care face parte uscatorul este B, consuma intradevar putin mai mult, dar rufele nu vor mai sta la uscat atat de mult si nu vor mai capata miros. In program standard consuma aproximativ 4.17kwh.

Caracteristci generale ale uscatorului de rufe cu condensare Beko DU7133GA0

Ca dimensiune nu este un uscator mare, ci este cat o masina de spalat normala, o puteti depozita deasupra ei, pentru o organizare mai buna.Este un uscator cu incarcatura frontala si are o capacitate de 7kg, perfecta, pentru o familie.Daca este amplasata desupra masinii de spalat, scosul hainelor ude si puse in uscator o sa fie mult mai simplu si nu mai trebuie sa va plimbati prin casa cu ligheanul.Hubloul asigura un acces facil in interiorul cuvei.Selectarea programelor se face cu ajutorul unui buton rotativ de mari dimensiuni , amplasat in partea centrala a portiunii superioare, si un display LCD ce arata afisarea diverselor informatii, cum ar fi: lumina pentru temperatura din interiorul cuvei si cat timp a mai ramas pana la sfarsitul programului.

Apa condensata este colectata in recipientul de condens al uscatorului.La sfarsitul programului il puteti scoate pentru a elimina apa.
Ca si masina de spalat, uscatoarele au si ele un numar de programe.Acest uscator are 16 programe, astfel ca va usca perfect aproape orice tesatura: bumbac, jeans, delicate, sport, camasi. Bineinteles ca are si functii de siguranta: sistem impotriva copiilor, semnalizare acustica terminare program, programare intarziata.

Functii tehnice

Cuva uscatorului vine cu un design special in spatele careia sta tehnologia AquaWave, dezoltata chiar de cei de la Beko.Aceasta ajuta la o uscare eficienta si in acelasi timp asigura pastrarea integritati a hainelor.

Uscatorul de rufe beneficiaza de sistemul inteligent OptiSense, creat special pentru a ajusta timpul de uscare in functie de cantitatea rufelor si pentru a monitoriza gradul de umiditate, astfel incat cele mai delicate haine sa isi pastreze elasticitatea.Uscatorul se opreste automat in momentul in care nivelul de uscare setat a fost atins.

Cu pornirea intarziata puteti amana pornirea,sa termine exact atunci cand doriti.
Cu auto antisifonare, la finalul programului rufele vor fi gata pentru purtat, prin actiunea blanda a tamburului care dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si le aseaza fara a le sifona.

Avantajul uscatoarelor este ca usuca hainele foarte repede si le vei putea imbraca imediat.
Uscatorul de rufe vine cu o serie remarcabila de functii adaptate nevoilor fiecarei familii, programe diferite (pentru toate tipurile de haine), plus o functie de urgenta care trebuie odata activata usuca hainele in doar cateva minute.

Uscatorul de rufe are un raport calitate/pret excelent.La cat este de bun si la cate programe are, nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here