Uscator de rufe Beko DPY8405GXB2 – pareri si review

0
586
Uscator de rufe Beko DPY8405GXB2

Desi nu este un bun de stricta necesitate, un uscator de rufe iti va usura enorm munca in casa si asta pentru ca timpul este pretios, iar orice produs electrocasnic care iti poate salva timp si energie este mai mult decat binevenit.La un pret foarte bun este uscatorul de rufe Beko DPY8405GXB2.

Clasa energetica a uscatorului de rufe Beko DPY8405GXB2

Nu are un consum mare de energie pentru ca face parte dintr-o clasa energetica foarte buna si anume A++. In program standard consuma 1.92kWh, iar timp de un an 230kWh/an.

Caracteristici generale ale uscatorului de rufe Beko DPY8405GXB2

Este un uscator cu incarcare frontala si are o capacitate de 8kg, este suficienta pentru o familie cu mai multi membrii. Poate fi amplasata deasupra masinii de spalat pentru ca nu este mare ca dimensiune. Are o inaltime de 84.6cm, latime 59.5cm si adancime 60.9cm. Panoul de comanda este la fel ca la o masina de spalat, adica in partea frontala si include: un sertar pentru detergent in partea stanga, un buton rotativ pe mijloc de unde se regleaza programul de uscare pentru fiecare tesatura si un display Lcd care arata informatii cu privire la programul aflat in curs. Hubloul este tot rotund si se deschide de sus in jos. Cuva este cu iluminare, astfel veti vedea daca ramane vreo haina. Cele 1200rtm asigura rufe perfect uscate si deloc sifonate. Nu este o masina zgomotoasa, la centrifugare atinge 66dB.

Gama programelor de uscare este mai mult decat completa, are 16 la numar. Programele de uscare sunt impartite in mai multe categorii. Primele sunt programele standard de uscare: bumbac, jeans, sintetice,mix, sport. Mai sunt si programe de uscare speciale: express, baby protect, temporizare, camasi si improspatare.

Functiile de siguranta sunt extrem de importante, atat pentru o masina de spalat cat si pentru uscator, motiv pentru care sunt prezente si la aceasta: oprire si adaugare, sistem siguranta impotriva copiilor, semnalizare acustica terminare program si programare intarziata.

Are si cateva functii speciale: reglare nivel uscare si antisifonare.

Functii tehnice

Motorul ProSmartInverter fara perii cu care este dotat uscatorul de rufe este o caracteristica de top. Este mai stabil, mai silentios si mai durabil.

Cuva uscatorului are un design special in spatele careia sta tehnologia AquaWave dezvoltata de Beko. Aceasta ajuta la o uscare eficienta asigurand in acelasi timp pastrarea integritatii si starii bune a hainelor.

Sistemul OptiSense ajusteaza timpul de uscare in functie de gradul de incarcare al cuvei, astfel procesul de uscare devine mult mai eficient atat ca consum energetic cat si ca durata de timp.

SmartDry permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa.

Uscatorul de rufe este foarte usor de intretinut. Are doar un singur filtru de scame care trebuie curatat din cand in cand, insa procesul de curatare se face foarte usor.

Functia speciala Antisifonare face ca, hainele sa fie gata de purtat, deoarce nu le lasa sifonate.Cu aceasta functie nu mai pierzi timp clacand.

Baby Protect este un program care ajuta la uscarea hainelor bebelusilor.Senzorii de temperatura si umiditate permit un control aent al climatului in interiorul cuvei.

Daca se intmpla sa uitati vreo rufa in masina de spalat si deja ati dat drumul la uscator, sa stiti ca o puteti opri si adauga rufa uitata.Uscatorul nu va relua de la inceput procesul ci de unde a ramas.

Uscatorul de rufe cu condensare transforma umezeala in apa, nu are ventilatie in exterior, in schimb are un vas care aduna apa si trebuie golit dupa fiecare utilizare.

Acest uscator de rufe are un raport calitate/pret excelent si este construit din materiale de cea mai buna calitate ceea ce il face rezistent mult timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here