Prajitor de paine Gorenje T850BK pareri si pret

0
1172
Prajitor de paine Gorenje T850BK 7 nivele negru

Prajitorul de paine (toasterul) este nelipsit din majoritatea bucatariilor din toata lumea. Daca vrei sa achizitionezi un prajitor de paine bun, sau daca vrei sa il faci cadou trebuie sa stii ca aceste electrocasnice au fost dotate si cu alte functii. Poti afla mai multe citind articolul.

Design

Noi am achizitionat prajitorul de paine Gorenje T850BK, alegand dintre aproximativ 20 de toastere. Design-ul lui este unul modern, cu o baza usor ovala, iar pe masura de urca se ingusteaza foarte putin. Construit dintr-un plastic negru, de buna calitate, se curate foarte usor si nu se zgarie. In partea de jos este prevazut cu o banda argintie pe care este marcat numele brandului cu negru. Acest prajitor de paine cantareste 1.2 kilograme si masoara 307 × 180 × 167 milimetri.

Prajitor de paine Gorenje T850BK sus Prajitor de paine Gorenje T850BK butoane Prajitor de paine Gorenje T850BK grilaj

Unde poate fi pozitionat?

Cei de la Gorenje ne sfatuiesc ca prajitorul de paine T850BK sa fie asezat pe o suprafata stabile si plana, dar nu in apropierea perdelelor sau a altor materiale. Aveti grija sa nu asezati cablul langa suprafete fierbinti pentru a evita deteriorarea acestuia.

Functiile si dotarile prajitorului Gorenje T850BK

Prajitorul de paine Gorenje T850BK este prevazut cu 2 manere. Cel din partea dreapta, poate fi apasat pana jos doar daca, cablul de alimentare este conectat cu sursa de energie electrica. Acesta este folosit pentru functia de baza a toasterului – prajirea painii.

Sub acest maner este pozitionata o rotita prevazuta cu 7 trepte pentru controlul rumenirii painii. Capacitatea prajitorului T850BK este de 2 felii. Pana acum am incercat treptele 3 si 4; acestea ni se par ideale pentru tipul de paine pe care noi il utilizam (paine feliata din comert).

Tot pe aceasta parte, prajitorul de paine Gorenje T850BK este prevazut cu 3 butoane, DEFROST, REHEAT, CANCEL.

Prajitor de paine Gorenje T850BK butoane Prajitor de paine Gorenje T850BK functii Prajitor de paine Gorenje T850BK 7 nivele

In cazul in care utilizati paine congelata, primul pas este decongelarea si ulterior prajirea. Pentru acest pas, apasati manerul din partea stanga, iar acesta va ridica un grilaj. Pe acest grilaj trebuie sa asezati feliile de paine care urmeaza a fi decongelate si apasati butonul DEFROST.

In cazul in care doriti sa mancati cornuri sau chifle, acestea nu pot fi prajite, dar pot fi reincalzite. Apasati manerul din partea stanga pentru ridicarea grilajului, asezati cornurile si/ sau chiflele si apasati butonul REHEAT pentru reincalzire.

In cazul in care doriti sa opriti aparatul, apasati butonul CANCEL pentru anularea comenzii.

Sub prajitorul de paine, este pozitionata tava pentru firimituri, pe care o puteti scoate cu usurinta, o puteti curate si pune inapoi fara nicio problema ori de cate ori este nevoie.

Prajitor de paine Gorenje T850BK tava firimituri Prajitor de paine Gorenje T850BK tava firimituri 2 Prajitor de paine Gorenje T850BK logo

Inaintea primei utilizari

Pentru ca nu trebuie sa introduceti apa in prajitorul de paine Gorenje T850BK, inainte de prima utilizare este necesar sa porniti aparatul la treapta de incalzire / prajire 7 fara sa introduceti felii de paine pentru a evita mirosurile neplacute in timpul prajirii painii. In plus, acest process arde praful care s-a depus pe rezistente.

Este necesar sa stergeti prajitorul de paine Gorenje T850BK cu o carpa umeda la exterior sis a ii dezlipiti autocolantele (modelul nostru nu a avut nimic lipit pe el).

Curatarea prajitorului de paine Gorenje T850BK

Scoateti prajitorul de paine Gorenje T850BK din prize si lasati-l sa se raceasca. Apoi stergeti toasterul cu o carpa uscata si scoateti tava de firimituri. Dupa ce o goliti, asezati-o inapoi. Cei de la Gorenje nu recomanda sa intoarceti aparatul invers pentru a-l goli de firimituri.

De ce recomandam prajitorul de paine Gorenje T850BK?

Prajitorul de paine Gorenje T850BK are un design modern si functii pe masura. Daca doriti sa achizitionati un prajitor de paine, Gorenje T850BK este ideal si la un pret avantajos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here