Mixer de mana Star-Light MM-300W – Păreri și Preț

0
1240
Mixer de mana Star-Light MM-300W - Păreri și Preț

Un mixer de mana Star-Light MM-300W ieftin și bun este un electrocasnic mic de bucătărie devenit indispensabil pentru mixarea maionezei, spumei de ouă sau a cremelor delicioase pentru prăjituri.

Majoritatea persoanelor sunt de părere că nu mai e la îndemână mixerul deoarece a apărut faimosul blender. Din proprie experiență îți spunem că nu este același lucru, iar prăjiturile și amestecurile vor avea consistența dorită. În plus, dacă ridici blenderul, sigur împroști toată bucătăria cu ceea ce mixezi. Având o putere medie, probabil aluatul va avea nevoie de ajutor sau se va amesteca destul de greu cu mixerul. Star-Light MM-300W este cel mai bun mixer vertical ieftin și nu trebuie să ai pretenții exagerate.

Design mixer de mana Star-Light MM-300W

Noi ne-am dorit un mixer negru care să se potrivească cu restul electrocasnicelor care sunt expuse pe blatul din bucătărie precum cafetiera, prăjitorul de pâine. Inițial, am ales un mixer cu bol doar că la prețul acesta bolul nu se învârte singur, acest minus fiind cel care l-a înlocuit cu Star-Light MM-300W.

Negru, cu bucăți argintii, mixerul Star-Light MM-300W va adăuga o notă de eleganță bucătăriei tale moderne sau în curs de modernizare. În plus, este cel mai bun mixer ieftin pe care l-am găsit, diferența de preț fiind considerabilă.

Deasupra mânerului cu care se ține mixerul se găsesc 3 butoane. EJECT  este utilizat atunci când doriți să scoateți sau să schimbați paletele, butonul pentru schimbarea vitezelor sub care sunt gradate vitezele și butonul TURBO care activează această funcție.

Pe lateralul mixerului găsiți sigla brand-ului scrisă cu gri, sub butoane, iar în dreptul găurilor pentru palete găsiți informații despre acesta: numele produsului și al modelului, nivelul de zgomot maxim emis – 85 decibeli și locul de fabricare – China.

Mixer de mana Star-Light MM-300W - Păreri și Preț (2) Mixer de mana Star-Light MM-300W - Păreri și Preț (3) Mixer de mana Star-Light MM-300W - Păreri și Preț (4)

Funcții mixer de mana Star-Light MM-300W

Cu ajutorul unui mixer de mana Star-Light MM-300W vei reuși să termini de preparat mult mai repede diverse rețete și vei câștiga timp pentru tine și familia ta. Vei putea amesteca folosind una dintre cele 6 trepte de viteză pe care tu le consideri potrivite, diferite creme și preparate. Paletele mixerului sunt fabricate din inox de bună calitate și vei putea utiliza acest electrocasnic o perioadă îndelungată de timp.

Celelalte două palete pentru frământarea aluatului nu vor fi utilizate deoarece avem o mașină de făcut pâine cu ajutorul căreia putem face aluaturi, prăjituri, chec, cozonac, dulceață și compot și nu în ultimul rând pâine și produse de panificație.

Dacă doriți să accelerați procesul de amestecare, este indicat să utilizați funcția TURBO pentru o amestecare rapidă și eficientă. Altfel, utilizați viteze medii și mișcați ușor pentru a evita tăierea maionezei, icrelor, etc.

Singura diferență între mixerul vertical și cel cu bol este chiar bolul pe care îl puteți achiziționa separat în funcție de nevoile familiei sau mărimea tăvilor. Dacă mixerul este scump, atunci bolul se va învârti singur și vă va scuti de mișcarea din încheietură. În plus, puteți pune toate ingredientele odată și așteptați compoziția finală. Dacă vrei să alegi un bol pentru o bucătărie modernă, îți recomandăm să alegi un bol din inox sau negru pentru un plus de rafinament și eleganță.

Cum să ai grijă de mixerul tău?

  • Înainte de prima utilizare este necesar să speli paletele.
  • Mixerul se curăță fără a fi băgat sub jetul de apă.
  • Atașează corect paletele în funcție de ceea ce dorești să amesteci.
  • Când termini de amestecat, dă înapoi la viteza 0, scoate mixerul din priză și apoi apasă butonul EJECT pentru îndepărtarea paletelor.
  • Exteriorul se curăță cu o cârpă umedă fără soluții sau detergenți abrazivi.
  • Paletele pot fi spălate la mașina de spălat vase.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here