Uscător de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1 – Preț și Impresii

0
1184
Uscător de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1 - Preț și Impresii

Sunteți în căutarea unui uscător de rufe? Vă propunem să aruncați o privire la un uscător de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1.

Prin ce anume vă atrage atenția acest uscător? Trebuie să menționăm faptul că uscătorul cu condensare de la Hotpoint a primit certificarea Woolmerk Platinum Care, aceasta fiind certificarea maximă  emisă de „The Woolmark Company” pentru mașinile care ating standarde atât de ridicate de calitate încât pot spăla și produse care au eticheta „numai spălare manuală”. Cu alte cuvinte, acest uscător vă garantează un maxim de eficiență pentru toate programele.

Clasa energetică uscător de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Uscătorul de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1 face parte din clasa energetică A++. Acest uscător este marcat cu simbolul Ecotech, care este o garanție a celor mai ridicate standarde de eficiență energetică.

Caracteristici – uscător de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Uscătorul de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1 are o lățime de 85 de cm, o lungime de 59.5 cm și o adâncime de 63 de cm. Nu este foarte voluminos, poate fi încadrat cu ușurință în orice tip de locuință.

Uscătorul este de culoare albă, cu un design modern, dar elegant. Afișajul este de tip Led.

Sarcina de încărcare este destul de voluminoasă, uscătorul putând fi încărcat cu o sarcină de 9 kg.  Încărcarea se face frontal.

Funcții și programe uscător de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Dacă doriți rezultate remarcabile la spălare, spălați la înaltă definiție cu funcția High Definition. Uscătorul Hotpoint înlătură 20 dintre cele mai comune tipuri de pete printr-un tratament special anti-pete, iar cu ajutorul tehnologiei HydroThermal, intensitatea și luminozitatea articolelor colorate este păstrată și prelungită.

Dacă doriți să spălați eficient, economisind în același timp energie electrică, folosiți circuitul Digital Motion Technology. Acesta transformă detergentul într-o spumă care are o putere cu 60% mai mare decât mașina de spălat tradițională. Din acest motiv, nu mai este necesară creșterea temperaturii pentru o spălare performantă.

Dacă aveți probleme cu alergia, ciclul antialergic elimină cei mai mulți dintre alergenii care irită pielea prin două etape separate: încălzirea apei la începutul ciclului urmată de menținerea temperaturii la 60 ﹾC. Electrocasnicele Hotpoint au obținut aprobarea institutului de alergologie Allergy UK, care garantează eficiența lor în reducerea polenului și a prafului produs de acarieni.

Alte programe: lână, bumbac, jeans, lenjerie, ușor de călcat, colorate, mătase/perdele.

Funcții și siguranță

Uscător de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1 este dotat cu sistem de siguranță împotriva copiilor și semnalizare acustică terminare program.

O altă funcție utilă este cea de programare întârziată care vă permite să programați  pornirea mașinii de spălat la o oră prestabilită.

La fel de utilă vi se va părea și funcția oprire și adăugare în cazul în care ați uitat să băgați anumite articole în mașină.

De ce să alegi un uscător de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1?

Uscătorul de rufe cu condensare Hotpoint AQC9 6F7 TM1 este o un aparat electrocasnic ce presupune o investiție inițială relativ mare, însă performanțele atinse în îngrijirea hainelor de către acesta, merită să depuneți acest efort fără regrete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here