Păreri mașină de spălat Indesit IWSD61251CE

0
1836
Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO

O mașină de spălat ieftină este modelul Slim Indesit IWSD61251CECO, albă, îngustă și eficientă. Cele mai mari avantaje ale acestei mașini de spălat sunt prețul, funcțiile ECO și clasa energetică performantă. În ultimul timp se caută electrocasnice SLIM pentru a economisi spațiu, performante din punct de vedere energetic, ECO pentru a micșora cantitatea de resurse utilizate, dar și ieftine și eficiente.

Caracteristicile generale ale mașinii de spălat Indesit IWSD61251CECO

Mașina de spălat Indesit IWSD61251CECO are o capacitate de 6 kilograme motiv pentru care s-ar putea să nu încapă pilota sau plapuma. Această capacitate este ideală pentru o singură persoană sau pentru familii nu foarte numeroase.

Exteriorul este alb și poate fi așezată atât în baie cât și în bucătărie, fiind ușor de asortat. Datorită mărimii sale: 85 (înălțime) x 59.5 (lățime) x 42 (adâncime) centimetri ocupă puțin spațiu, ceea ce reprezintă un avantaj.

Încărcarea se face frontal. Tamburul este făcut din oțel inoxidabil, iar cuva mașinii de spălat este construită din poliplex.

Din punct de vedere energetic consumul este mic deoarece mașina de spălat Indesit IWSD61251CECO se încadrează în clasa energetică A+, o clasă energetică economică și performantă.

Această mașină de spălat nu este cea mai silențioasă de pe piață, emițând un zgomot de 60 de dB la spălare și 81 de dB la centrifugare.

Funcții și programe

Mașina de spălat Indesit IWSD61251CECO este prevăzută cu 16 programe. Ușor de utilizat și de programat, cele 16 programe acoperă o gamă largă de țesături și o varietate mare de culori.

Funcția Eco Time poate fi folosită de fiecare dată când doriți să spălați o sarcină mai mică. Astfel, economisiți 40% din apa și energia consumate în mod normal și veți avea hainele spălate într-un timp cu 30% mai mic. De exemplu, dacă aveți 3 kilograme de haine de bumbac sau sintetice, puteți alege programul Eco Time.

Funcția Energy Saver nu este disponibilă la toate ciclurile. Economia de energie se poate face la programele: Bumbac, Sintetice și Jeans. La ciclul Bumbac, de exemplu, față de ciclul Bumbac la 30°C se face o economie de energie de până la 70%.

Mașina de spălat Indesit IWSD61251CECO este prevăzută cu temporizator. După ce puneți hainele în mașina de spălat și selectați programul, puteți alege când doriți să pornească ciclul de spălare.

Funcția Sport vă protejează hainele și articolele sportive atunci când sunt spălate.

Alte programe accesibile: lână, mix, jeans, Sport shoes, 30°C, 40°C, 60°C.

https://www.youtube.com/watch?v=fcKwFGc5VgY

Cum să întrețineți mașina de spălat Indesit IWSD61251CECO?

  • Partea exterioară și cele din cauciuc se curăță cu o lavetă uscată sau cu o lavetă înmuiată în apă caldă și detergent. Nu se utilizează detergenți abrazivi.
  • Ușa tamburului se lasă mereu întredeschisă, mai puțin atunci când este mașina de spălat în funcțiune, pentru a se evita formarea mirosurilor neplăcute.
  • Nu folosiți la mașina de spălat detergent manual deoarece se creează multă spumă.
  • Este indicat să folosiți detergent praf pentru rufele albe de bumbac atât pentru prespălare cât și pentru Bumbac 60°C.

Tu știi cam cât cântăresc hainele?

  • un cearceaf 400-500 grame;
  • o faţă de pernă 150-200 grame;
  • o faţă de masă 400-500 grame;
  • un halat de baie 900-1.200 grame;
  • un prosop 150-250 grame.

Recomandări

Alege mașina de spălat Indesit IWSD61251CECO varianta SLIM pentru că este ieftină, economică, se încadrează într-o clasă energetică performantă, este dotată cu funcția ECO, poți alege ora la care să înceapă ciclul de spălare și pentru că este dotată cu 16 programe diferite. Astfel, Indesit IWSD61251CECO este mașina de spălat care îți protejează hainele și are grijă nu doar de resurse ci și de banii tăi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here