Masina de spalat Sharp ESFC6122W2EE – pareri si review

0
929

O masina de spalat, la un pret foarte accesibil dotat cu functii care ajuta la economisirea resurselor de apa, energie si detergent este masina de spalat rufe Sharp ESFC6122W2EE. Masinile de spalat Sharp au cucerit piata japoneza, in care asteptarile sunt mari si concurenta acerba. Functiile si tehnologiile integrate in aceste aparate electrocasnice le-au crescut popularitatea si le-au facut optiunea numarul 1 pentru milioane de clienti.

Clasa energetica a masinii de spalat Sharp ESFC6122W2EE

Masina face parte din clasa energetica A++,cea mai mica clasa la consum de energie. Aceasta masina garanteaza cel mai mic consum de energie comparativ cu alte masini din clasa A+. Aceasta ofera performante superioare la consumul de energie. Consumul mediu anual de apa este de 9900l.

Caracteristici


Masina de spalat Sharp ESFC6122W2EE
are culoarea alba, cu un design simplu, prevazut cu un display LCD care face programarea mai usoara si creeaza un spatiu neaglomerat pe panou. Numarul de butoane este redus. Ecranul LED arata toate informatiile de care avem nevoie pe intreg parcursul programului de spalare. Hubloul are o diagonala de 33cm (cu deschidere pe partea stanga), ce se potriveste perfect in baie sau bucatarie. Dimensiunile masinii de spalat sunt conventionale 84.5cm latime, 59.7cm lungime, iar 41.6cm adancime.

Sarcina de incarcare este de 6kg, suficienta pentru nevoile zilnice a unei familii cu 3-4 membrii. Incarcarea este frontala. Cuva este confectionata din polipropilena , iar tamburul din otel inoxidabil. Viteza de centrifugare este de 1200 rtm. Nivelul de zgomot la spalare este de 61dB, iar cel la centrigugare de 79dB, mica in comparatie cu alte masini.

Functii si programe

Are in componenta un numar de 15 programe de spalare( rapid 15 minute,extra-clatire,prespalare, bumbac, sintetice, delicate, sport). Capacitatea este de 6kg si puteti obtine rezultate excelente la spalare, cu un consum minim de resurse. Masina de spalat mai dispune si de cateva programe speciale.

Aceasta masina de spalat este prevazuta cu un sistem Eco-Logic incarcare la jumatate, cand masina este incarcata cu doar jumatate de rufe, consumul de energie este redus la jumatate. Masina de spalat detecteaza automat cand este incarcata doar 50% si reduce timpul unui ciclu de spalare si consumul de apa.

Programul de noapte pentru un somn linistit, lasa intreaga familie sa se odihneasca in liniste. Masina de spalat se opreste inainte de ciclu de rotiri, pentru ca somnul sa fie lin si netulburat.

Functia speciala pentru camasi, va vine sa credeti, aceasta masina de spalat Sharp are acest program. Aceasta functie este special conceputa pentru camasi, mai exact previne sifonarea lor. Camasile spalate cu aceasta functie ies mai putin sifonate datorita unor tehnici speciale de miscare a cuvei.

Functia baby care, este un program destinat spalarii hainelor bebelusilor si ale persoanelor cu o sensibiltate a pielii.

Selectia tipului de pete, o functie foarte importanta pentru haine, deoarece nu mai este nevoie de o inmuiere a hainelor, pentru ca la inceputul acestui program poti alege tipul de pata pe care vrei sa il indepartezi, dintr-o lista lunga de 22 optiuni. Masina de spalat selecteaza apoi setarile optime pentru spalare, astfel incat petele sa dispara intr-un mod eficient.

Cuvintele ce caracterizeza cel mai bine masina de spalat Sharp ESFC6122W2EE sunt de o eficienta foarte buna, datorita inovatiilor tehnologice de care masina de spalat dispune la un pret mic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here