Masina de spalat Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W

0
1249
Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W .

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, prin eficienta energetica, capacitatea mare si inovatia tehnologica de ultima ora, va poate schimba parerea despre spalatul rufelor. Cu un aspect placut, avand culoarea alba, dimensiuni slim de 85 x 60 x 55 cm, greutate de 61Kg, si un panou cu afisaj grafic digital prietenos cu butoane controlate prin atingere (Touch Control), masina de spalat poate fi usor amplasata in apartamentul dumneavoastra, de regula in apropierea unei surse de alimentare si evacuare a apei, baie, hol, bucatarie.

Caracteristici tehnice masina de spalat Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W

Masina de spalat Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, avand o capacitate de incarcare de 7Kg. Spre deosebire de celelalte masini de spalat, dimensiunea cu 20% mai mare a hubloului faciliteaza introducerea si scoaterea cu usurinta a articolelor voluminoase cum ar fi paturi, lenjerii de pat etc. Consumul mediu annual de apa este de 9.400 l/an (la o utilizare de 220 de cicluri), iar cel al energiei electrice este de 173 kWh/an (la o utilizare de 220 de cicluri).

Punctul forte al acestei masini de spalat il constituie inovatia tehnologica adusa de firma Samsung si anume, sistemul Eco Bubbble. Aceasta tehnologie creeaza bule de curatare eficiente ce permit detergentului sa penetreze tesatura si sa fie absorbit de 40 de ori mai rapid. Marele avantaj al acestei inovatii este acela ca folosind programul Super Eco Wash nu avem nevoie de apa calda, contribuind astfel la reducerea consumului de energie pana la 70%.
Masina de spalat Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W  Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W .

Dotarea masinii de spalat cu functia Fuzzy logic aduce o optimizare a resurselor in raport cu cantitatea de rufe din tambur. Asadar, daca vom incarca masina cu jumatate din cantitatea de rufe prevazuta de constructor, si resursele consumate vor fi injumatatite.

Tamburul masinii de spalat Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W prezinta o textura speciala, cu celule in forma de diamant si orificii mult mai mici decat la tamburele conventionale, reducand astfel riscul de rupere al hainelor mai fragile. Functia Eco Drum Clean (Curatare ecologica tambur) va ajuta sa mentineti masina de spalat in conditii de igiena maxima prin indepartarea mucegaiului si a bacteriilor prezente in cuva. Incalzirea apei se realizeaza cu ajutorul unui incalzitor ceramic inovator ce elimina depunerile de calcar, conducand astfel la economisirea energiei electrice.

Prin intermediul panoului cu afisaj digital al masinii de spalat Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W puteti allege programele si functiile preferate. De un real folos sunt optiunile Outdor Care, program ce permite curatarea articolelor impermeabile, sau Baby Care, program de curatate a articolelor pentru nou nascuti.

Masina de spalat Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W este prevazuta cu optiunea Blocare pentru copii, pentru a impiedica actionarea comenzilor ce pot duce la modificarea sau anularea programelor. Pe langa aceasta optiune, masina de spalat dispune de multiple sisteme si indicatoare de siguranta : control antispuma, control supraincalzire, indicator inchidere hublou, indicator progres, indicator verificare erori.

Protectia masinii de spalat este asigurata si de o functie inovatoare Diagnosticare inteligentă, care detectează erorile într-un stadiu incipient şi oferă soluţii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri.

Concluzii

Masina de spalat slim Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, este o masina performanta, prevazuta cu un set de programe multiple ce satisfac nevoile intregii familii. Va recomandam acest produs, insa in functie de bugetul alocat puteti achizitiona si alte modele din aceasta gama. Vezi oferta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here