Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100 – Sfaturi, Păreri și Preț

0
842
Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100 - Sfaturi, Păreri și Preț

Dacă este timpul să vă schimbați mașina de spălat și sunteți indeciși, mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100 este o opțiune demnă de luata în calcul atât din punct de vedere al raportului calitate/preț, cât și din punct de vedere al programelor pe care vi le pune la dispoziție.

Cu toate că este albă, designul mașinii este simplu și convențional, dar elegant. Sistemul de echilibrare  a încărcăturii evită apariția unor zgomote prea puternice în timpul programului de spălare, iar programul de consum redus al energiei vă ajută să economisiți până la 40% din energia electrică.

Clasa energetică mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100  se încadrează în clasa energetică A++. Clasa energetică A++ nu este cea mai performantă clasă energetică, dar nu este departe de aceasta. Consumul redus de energie de care puteți beneficia este considerabil, lucru foarte important având în vedere numărul mare de electrocasnice pe care le utilizăm în mod frecvent. Acesta este motivul pentru care este mai economic să achiziționați produse electrocasnice ce fac parte dintr-o clasă energetică superioară chiar dacă sunt puțin mai costisitoare decât cele convenționale.

Caracteristici generale – mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100

Whirlpool AWO/C60100 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, cu o viteza de centrifugare de 1000 rpm.  Capacitatea de încărcare a mașinii este de 6 kilograme, cantitate suficientă pentru orice tip de familie.

Dimensiunile sunt convenționale: 84.5 centimetri lățime, 59.5 centimetri lungime și 52 centimetri adâncime.  Cuva este din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil.

Cu un nivel de zgomot de 74 db(A) la centrifugare și de 59 db(A) la spălare, Whirlpool AWO/C60100  este  o mașină destul de silențioasă.

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100 - Sfaturi, Păreri și Preț Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100 - Sfaturi, Păreri și Preț (2)

Funcții și programe

Dacă doriți să spălați încărcătura zilnică de rufe de bumbac amestecate cu rufe sintetice, folosiți programul Zilnic. În doar 60 de minute, la o temperatură de 40 de grade, veți avea rufe perfect spălate, fără urmă de murdărie.

Dacă doriți să economisiți până la 40% energie, chiar și la o încărcare completă, folosiți ciclul SuperEco.  Ciclul SuperEco presupune o acțiune redusă de rotire și o etapă mai lungă de stoarcere. Acesta este unul dintre cele mai eficiente programe din punct de vedere al energie de pe piață. Te ajută să economisești, garantând în același timp rezultate perfecte de curățare (clasa A).

Dacă rufele sunt prea murdare, folosiți programul de Prespălare.

Mașina de spălat  Whirlpool AWO/C60100  are 18 programe, cel mai rapid ciclu fiind cel de 30 de minute.

Alte programe cu care este prevăzută aceasta sunt: bumbac, lână, program ușor de călcat, clătire intensivă, spălare manuală.

Sfaturi și păreri

Pentru o spălare eficienta a rufelor:

  • Sortați hainele în funcție de material, înainte de spălare;
  • Nu amestecați rufele albe cu cele colorate;
  • Protejați mașina de spălat punând hainele ce conțin părți metalice în săculeț;
  • Hainele se spală pe dos;
  • Respectați capacitatea de încărcare a mașinii, dacă încărcați mașina cu o sarcina mai mare de 6 kg, calitatea spălării va avea de suferit.

Merită să cumperi mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100?

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100  este o mașină eficientă, convențională, care se încadrează perfect în orice gospodărie. Programele numeroase permit spălarea a diverse tipuri de materiale. Mașina Whirlpool AWO/C60100 vă garantează o spălare perfectă (clasa A) cu un consum redus de energie. Această mașină de spălat este perfectă pentru cei care își doresc o mașină de spălat ușor de folosit, dar performantă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here