Whirlpool AWO/C 81400 – pret, pareri, specificatii

0
984
Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400, 6th Sense Colours, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Noi, femeile, trebuie sa tinem pasul cu tehnologia pentru a ne usura munca, asta e clar. Daca pana acum ceva timp femeile se ocupau doar de gospodarie si erau foarte pricepute pentru ca exersau zi de zi, acum, femeile moderne se ocupa de cariera si apoi trebuie sa execute perfect treburile casnice, dar cu ajutorul unor masinarii de mare succes.
Despre Whirpool am auzit doar lucruri bune, asa ca aparatul de aer conditionat si masina de spalat rufe pe care le utilizez sunt de la Whirpool, dotate cu al saselea simt.

Caracteristici generale

Clasificandu-se in clasa energetica A+++ – cea mai eficienta clasa energetica, masina de spalat Whirlpool AWOC81400 dotata cu al saselea simt este una foarte economa. Aceasta masoara 85 x 59.5 x 55 centimetri si are o greutate de 68 kilograme.
Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC81400 are o capacitate de 8 kilograme si este ideala pentru familii numeroase sau pentru persoanele care spala mai rar, economisind energie electrica, apa si detergent.
O puteti utiliza fara probleme daca aveti copii deoarece produce un zgomot de 59 dB la spalare si 77 dB la centrifugare.

Tehnologia al saselea simt

Tehnologia al saselea simt este inovatia pe care cei de la Whirpool au adus-o pe piata electrocasnicelor. Al saselea simt este utilizat de toate programele masinii de spalat Whirlpool AWOC81400, fiindu-va de ajutor de fiecare data cand doriti sa folositi masina de spalat.
De asemenea, masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC81400 va va indica si dozajul necesar de detergent pentru a evita clatirea ulterioara; protejati mediul si economisiti bani, beneficiind de cele mai bune rezultate la spalare, dar si de haine ingrijite.


Spalarea hainelor colorate – 6th Sense Coulors
Spalarea hainelor colorate este foarte usoara cu masina de spalat rufe Whirlpool AWOC81400. Aceasta este dotata cu al saselea simt si pentru hainele colorate. Cu ajutorul programelor 6th Sense Coulors nu este nevoie sa setati tesatura, ci doar culoarea: culori inchise, culori mixte, culori deschise si vor fi prevenite decolorarea si transferul culorilor.

Cel mai scurt program de spalat – 15’

Daca pana acum ceva timp cel mai scurt program de spalat dura aproximativ 30 de minute si inca aproximativ 25 pentru extraclatire, cu Whirlpool AWOC81400 poti spala pana la 8 kilograme de haine in 15 minute si nu aveti nevoie de extraclatire deoarece beneficiate de al saselea simt.
Mai mult decat atat, puteti alege fie sa spalati la 20 de grade, fie la 30 de grade, economisind in acelasi timp energie electrica si apa.

Cui recomandam masina de spalat 6th Sense Whirlpool AWOC81400?

Recomandam masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC81400 tuturor celor care isi doresc o masina de spalat inteligenta, cu incarcare frontal, rapida (cu un program scurt de aproximativ 15 minute), economa din toate punctele de vedere (spatiu, apa, energie electrica, detergent), silentioasa si la un pret care va face cu ochiul. In plus, are grija de hainele intregii familii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here