Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314 – Preț, Păreri și Opinii

0
1170
Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314 - Preț, Păreri și Opinii

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314 este unul dintre cele mai utile aparate electrocasnice. Aceasta ușurează infinit de mult sarcina spălării hainelor și oferă oricărei familii o rezervă de timp liber pentru a se bucura de alte activități mult mai plăcute și mai relaxante.  O mașină de spălat performantă aduce și alte beneficii, pe lângă curățarea hainelor.

Din acest punct de vedere , o mașină de spălat demnă de luat în calcul este mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314. Dotată cu tehnologia al șaselea simț, mașina  Whirlpool AWO/C 6314  optimizează consumul de apă și energie și astfel ne putem bucura  de economii semnificative ale resurselor utilizate.

Clasa energetică a mașinii de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314 este se încadrează în clasa  A+++, cea mai eficientă clasă energetică, având un consum energetic cu aproximativ 44% mai mic în comparație cu cel al unei mașini din clasa A+.

Caracteristice tehnice – Whirlpool AWO/C 6314

Whirlpool AWO/C 6314 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, cu o capacitate maximă de încărcare de 6 kilograme. Afișajul este de tip LCD, programele de spălare sunt afișate în jurul butonului rotativ sub formă de simboluri, ceea ce înseamnă că, pentru început, va trebui să studiați manualul de utilizare pentru a le identifica corect.

Viteza de centrifugare este de 1200 rpm. Asta înseamnă că hainele sunt bine stoarse, iar timpul de uscare este mai mic. Viteza poate fi micșorată, dacă este cazul.

Whirlpool AWO/C 6314 este o mașină destul de silențioasă având un nivel de zgomot de 75 db(A) la centrifugare și de 59 db(A)  la spălare.

Designul mașinii de spălat Whirlpool AWO/C 6314 este clasic și elegant. Mașina este albă iar dimensiuni standard de 84.5 centimetri lățime, 59.5 centimetri lungime și 52 centimetri adâncime. Nu face parte din categoria mașinilor foarte mici, dar nu este nici foarte mare. Se poate încadra cu ușurință în orice tip de locuință.

Funcții și programe mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314 are 18 programe, suficient de diversificate încât să acopere orice nevoie.

Unele dintre programe sunt structurate în funcție de material, mașina deținând programe pentru bumbac, sintetice, lână, cașmir și delicate.

Alte programe sunt structurate în funcție de anumite nevoi specifice. De exemplu, dacă doriți să spălați cămășile și ținutele office, fără a le șifona foarte tare, aveți la dispoziție programul ușor de călcat. Calitatea spălării nu este afectată. Dacă doriți să spălați articole pretențioase sau tenișii, vă sta la dispoziție programul spălare manuală. Acesta imită spălarea la lighean, fără a decolora hainele.  Dacă nu aveți suficiente pentru o sarcina completă de încărcare dintr-un singur tip de material, puteți folosi programul mixt care vă permite să spălați la comun diferite haine și diferite culori, fără a le afecta.

Este important de reținut faptul că acestă mașină are un program pentru rufe închise la culoare și încă unul pentru rufe albe.

Cel mai scurt program de spălare durează 15 minute și este special creat pentru rufele mai puțin murdare.

Prin funcția Eco Monitor aveți posibilitatea de a primi informații despre consumul energetic  în fiecare din programele prezentate. Funcția EcoMonitor se activează la fiecare program ales.

Merită achiziționată mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314?

Mașina de spălat  rufe Whirlpool AWO/C 6314 captează atenția utilizatorilor prin tehnologia al șaselea simț. Aceasta reduce considerabil consumul de apă și energie electrică, dar și prin structura programelor care asigură o spălare eficientă pentru o gamă largă de articole și materiale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here