Mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W – Păreri

0
847
Mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W - Păreri

O mașină de spălat cu design Slim, dotată cu tehnologia Eco Bubble care vă ajută să economisiți detergent la fiecare spălare, este mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W.

Prețul de achiziționare este amortizat în timp prin economiile vizibile la apă, energie și detergent. Cei de la Samsung garantează acest lucru.

Clasa energetică: Mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Clasa energetică a mașinii Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W  este A++. Mașinile din această clasă energetică vă ajută să economisiți la fiecare factură, chiar dacă prețul lor este mai ridicat decât cel al electrocasnicelor din clase energetice inferioare.

Caracteristici ale mașinii de spălat Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este o mașină de spălat cu încărcare frontală, care permite încărcarea cu o sarcină de maxim 6 kg. Viteza de centrifugare este 1200 rpm, viteză medie pentru acest tip de mașină. Afișajul este de tip LED.

Nivelul de zgomot la centrifugare este de 74 db(A) și de 61 db(A) la spălare,asta însemnînd că Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este o mașină de spălat destul de silențiosă.

Mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W - Păreri (2) Mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W - Păreri (3) Mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W - Păreri (4)

Dimensiunile acestei mașini de spălat sunt de 85 cm lățime, 60 cm lungime și 40 cm adâncime. Este o mașină cu dimensiuni reduse care poate fi încadrată cu ușurință chiar și în gospodăriile mai mici.

Designul este elegant, fațada mașinii de spălat este ușor curbată, butoanele au o transparența interesantă prin tehnologia Touch of Color, afișajul este albastru, însă culoarea aleasă de Samsung pentru exteriorul acestei mașini este clasicul alb.

Funcții și programe mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Tehnologiile inovatoare promovate de firma Samsung prin intermediul acestei mașini de spălat au menirea de a vă ajuta să economisiți cât mai mult. Astfel, tehnologia Eco Bubble reduce consumul de energie cu până la 70%  cu ajutorul generatorului care dizolvă complet detergentul și injectează un strat de aer ce creează o spumă bogată. Cum reușiți să economisiți? Destul de simplu. Spuma aceasta penetrează mai rapid țesăturile. Astfel puteți spăla cu apă rece la fel de eficient cum ați spăla folosind apă caldă.

Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W  vă oferă posibilitatea de a economisi timp și bani. În plus nu veți mai fi nevoiți să așteptați instalatorul datorită programul de diagnosticare inteligentă. Problemele sunt identificate în stadiu incipient și vi se oferă și soluții simple pemtru rezolvarea acestora prin simpla utilizare a unui smartphone.

Programul de spălare rapidă a fost special creat pentru a vă ajuta să economisiți timp. În doar 15 minute, mașina de spălat poate efectua un ciclu de spălare complet pentru o sarcină de încărcare de 6 kg.

Dacă utilizați același program de mai multe ori, folosiți programul Memo Ultimul Program. În acest fel nu veți mai fi nevoiți să reprogramați mașina de spălat de fiecare dată.

umPentru hainele delicate, aveți la dispoziție programul Spălare manuală. Astfel aveți garanția că fiecare articol este îngrijit în mod delicat, dar eficient.

Pentru spălarea eficientă și clătirea în profunzime a hainelor copiilor folosiți programul Baby.

Alte programe: sintetice, lână, bumbac, prespălare.

De ce să cumperi mașina de spălat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W?

Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este mașina de spălat pe care trebuie să o aveți la dumneavoastră acasă dacă vă doriți o mașină de spălat de dimensiuni mici, cu design deosebit, economică și performantă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here