Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C – Preț, Sugestii, Păreri

0
1010
Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C - Preț, Sugestii, Păreri

O mașină de spălat performantă, cu design Slim atractiv și numeroase programe speciale pentru diferite tipuri de țesături este mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C. Raportul calitate/preț este excelent, iar programele de economisire a energiei vă pot ajuta să faceți economii semnificative pe viitor.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat,  SLIM Indesit IWSNE 61253 C este o variantă care nu vă va da motive  să regretați alegerea făcută.

Clasa energetică mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

Această mașină de spălat se încadrează în clasa energetică A+++.  Electrocasnicele care fac parte din această clasă energetică au avantajul de a fi foarte economice. Este indicat să achitați mai mult la achiziționarea unui aparat electronic care face parte dintr-o clasă energetică superioară decât să luați unul din clasa energetică B, de exemplu. Diferența de preț se recuperează la fiecare factură pe care o primiți.

Caracteristici mașina de spălat SLIM Indesit IWSNE 61253 C

Mașina de spălat SLIM Indesit IWSNE 61253 C are un design modern. Este albă iar dimensiunile îi permit instalarea în orice loc din baie sau din bucătărie. Cu o lățime de 85 cm, o lungime de 59.5 cm și o adâncime de 42 de cm, SLIM Indesit IWSNE 61253 C este ușor de transportat și de instalat chiar și în spații mai mici.

Afișajul este de tip LCD, iar pe display se pot vedea informații despre temperatura de spălare și despre timpul rămas.

Încărcarea este frontală. Mașina nu permite o sarcină de încărcare mai mare de 6 kg, sarcină medie pentru o mașină de spălat performantă.

Cuva este fabricată din poliplex, iar  pentru tambur s-a folosit inox.

Funcții și siguranță mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C este dotată cu programul EcoTime care permite încărcarea mașinii cu o sarcină de până la 3 kg alcătuită din rufe puțin murdare, din bumbac sau material sintetic. Durata ciclului de spălare este redusă cu 30%, iar consumul de energie și apă se reduce cu până la 40%.

Sistemul Overflow este o funcție specială ce trebuie evidențiată în cazul acestei mașini de spălat.

Funcții și programe

Dacă scopul dumneavoastră este să economisiți energie, SLIM Indesit IWSNE 61253 C vă pune la dispoziție programul Energy Saver. Vă ajută să reduceți consumul de energie cu până la 70% comparativ cu ciclul bumbac 30°C. Programul este disponibil cu ciclurile Bumbac, Sintetice și Jeans.

Dacă sunteți pasionat de sport, echipamentul dumneavoastră va fi curățat în profunzime, fără a fi deteriorat cu programele speciale Sport.

Dacă aveți diverse tipuri de țesături în garderobă, cu programele speciale pentru a spăla eficient diferite tipuri de țesături de la Indesit, aveți garanția că fiecare articol va fi îngrijit corespunzător.

Dacă nu doriți să auziți mașina de spălat, programul Delay Timer va permite să programați pornirea mașinii la ora dorită, după selectarea ciclului de spălare.

Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C are 16 programe, printre care se numără programul de extra-clătire, programul de lână și  programul ușor de călcat.

Merită să cumperi o mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C?

Dacă vă doriți o mașină de dimensiuni mici, cu design modern, cu suficiente programe pentru a face fața cerințelor zilnice ale unei familii, cu un consum redus de energie și la un preț convenabil, atunci mașina de spălat SLIM Indesit IWSNE 61253 C poate fi alegerea corectă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here