Mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO – Păreri și Preț

0
746
Mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO - Păreri și Preț

Apariția mașinilor de spălat a adus îmbunătățiri semnificative în viața de familie a multor femei. Mai mult timp liber, mai puțin efort și spălări mai eficiente sunt doar câteva din beneficiile pe care o mașină de spălat le aduce. Piața electrocasnicelor ne oferă o gamă largă și variată de produse dintre care putem să alegem. O posibilă alegere este mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO – Păreri și Preț pe care o vom prezenta în continuare.

Clasa energetică mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

Mașina de spălat Slim Indesit IWSC51051CECO se încadrează în una dintre cele mai economice clase energetice, și anume A+. Având în vedere prețul, nu credem că era posibilă o clasă energetică mai performantă.

Caracteristici – Slim Indesit IWSC51051CECO

Slim Indesit IWSC51051CECO are următoarele dimensiuni: 85 cm lățime, 59.5 cm lungime și 42 cm adâncime. Dimensiunile mici ale acestei mașini o fac ușor de transportat și de montat. Datorită designul simplu  și elegant este potrivită în orice tip de locuință. Culoarea albă este ușor de asortat cu orice tip de mobilă.

Tamburul este din inox, iar cuva din poliplex.

Nivelul de zgomot la centrifugare este de 76 db(A), iar la spălare de 59 db(A). Asta înseamnă că Slim Indesit IWSC51051CECO este o mașină destul de silențioasă.

Viteza de centrifugare este de 1000 rpm, viteză medie pentru o mașină de spălat Slim.

Încărcarea acestei mașini de spălat se face frontal. Sarcina de încărcare însă nu este foarte mare. Slim Indesit IWSC51051CECO poate fi încărcată cu maxim 5 kg de rufe, suficient pentru o familie mai puțin numeroasă.

Afișajul este de tip LED.

Funcții și siguranță mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

Mașina de spălat Slim Indesit IWSC51051CECO este dotată cu sistem de reglare a consumului și protecție împotriva inundațiilor. Un lucru rar întâlnit la mașinile de spălat ieftine.

Funcții și programe

Mașina de spălat Slim Indesit IWSC51051CECO  vă oferă posibilitatea de a spăla sarcini mai mici de 3 kg, din rufe de bumbac și sintetice, ușor murdare, folosind funcția Eco Time. Intervalul de timp este cu 30% mai scurt și folosiți până la 40% mai puțină energie.

La ciclurile Bumbac, Jeans și Sintetice este disponibilă opțiunea Energy Saver. Astfel puteți economisi până la 70% datorită optimizării consumului de apă și a unei eficiențe mai bune a acțiunii mecanicea a coșului pentru rufe.

Pentru  încălțămintea sport, folosiți programul Sport Shoes, iar pentru echipament aveți la dispoziție ciclurile Sport Intensiv și Sport Delicat.

Articolele din denim își păstrează vii culorile și sunt perfect spălate și uscate cu ajutorul programelor speciale, Special Programmes.

Pentru a nu fi deranjați de zgomotul mașinii de spălat, aveți la dispoziție opțiunea Delay Timer care vă permite să programați mașina de spălat să pornească când nu sunteți acasă. Desigur, trebuie să selectați ciclul de spălare înainte de a o programa.

Alte programe: mătase/perdele, delicate, consum redus de energie, ușor de călcat, lână.

De ce să cumperi mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO?

Dacă vă doriți o mașină de spălat de dimensiuni mici, care să satisfacă nevoile unei familii mai puțin numeroase, cu 16  programe de spălare, economică și cu design elegant, potrivit atât într-o locuință clasică, cât și într-una modernă, vă recomandăm mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO. Opțiunile Eco Time și Energy Saver vă garantează un consum cât mai redus de energie la ciclurile de spălare bumbac și sintetice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here