Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B – pareri si review

0
517

Doar ce v-ati mutat cu chirie si trebuie sa va cumparati o masina de spalat, dar bugetul nu va permite una performanta, dar vreti totusi sa aibe ceva programe si functii? Ei bine, masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B, este cea mai buna.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B

Masina are un consum de energie foarte mic si asta pentru ca are o clasa energetica foarte buna si anume A+++, iar la spalare are clasa A. Consuma anual aproximativ 10667l de apa.Cele 1200rtm nu lasa hainele sifonate.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B

Este o masina slim, prin urmare nu este mare ca dimensiuni, o puteti amplasa oriunde doriti 85 x59.5 x43.5cm. Masina este cu incarcare frontala si are o capacitate de 7kg.Cuva este realizata din poliplex, iar tamburul din otel si are un volum de 48l. Hubloul se deschide pe partea stanga. In stanga sus se afla sertarul pentru detergent, in mijloc este un buton pentru pornire/oprire inconjurat de mai multe butoane, acestea reprezinta programele, iar in dreapata este un display LCD inconjurat de butoane, care arata programul, numarul de rotatii, temperatura si cat timp mai are pana termina.Masina atinge un nivel la spalare de 58dB iar la centrifugare de 74dB.

Programele de spalare sunt nenumarate, astfel incat fiecare tip de tesatura sa poata fi spalat corespunzator, 12 la numar: extra clatire, lana, bumbac, usor de calcat, indepartare pete, lenjerie pat si prosoape.

Functii tehnice

In ceea ce priveste functiile si siguranta masinii, putem spune ca sta destul de bine la acest capitol pentru ca are siguranta impotriva copiilor-permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului; programarea intarziata, sistem Overflow, EcoTech, SuperSilent.

EcoTech este un simbol standard european ce defineste eficienta energetica si eficienta in utilizare.Putine masini de spalat reusesc sa pun acest standard pe ele.

In ceea ce priveste eticheta Woolmark Premium Care, reprezinta certificarea maxima emisa de companie pentru marcile care masinile de spalat sunt capabile sa spele chiar si hainele ce pot fi curatate numai prin spalare manuala.

Pentru indepartarea eficienta a petelor este folosita Anti-stain.Aceasta indeparteaza chiar si cele mai dificile pete.Aceasta tehnologie, pentru inceput spala rufele la o temperatura de 40grade, iar in faza urmatoarea pastreaza o temperatura de 43.

Masina beneficiaza de un motor Super Silent pentru reducerea zgomotului si a vibratiei, reuseste sa obtina o silentiozitate desavarsita chiar si atunci cand se afla in procesul de stoarcere de 1200rtm.
Daca masina detecteaza o pierdere de apa, atunci alimentarea cu apa este automat intrerupta pentru a preveni inundarea.
Pornirea intarziata va ofera posibilitatea programarii masinii in functie de cum doriti.Acest lucru inseamna ca o puteti seta sa spele noaptea sau atunci cand atunci cand sunteti la munca.

Este o masina calitate/pret buna, deoarce beneficiaza de multe tehnologii, care dau rezultate buna la spalare.E o masina performanata ce nu trebuie sa lipseasca din nicio casa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here