Masina de spalat rufe Slim Hotpoint FMSG 623B – pareri si review

0
554

Masinile de spalat Hotpoint garanteaza o performanta de spalare maxima si o curatare foarte buna cu un impact economic. Designul ergonomic si inovatia tehnologica a programelor de spalare asigura un confort maxim. Masina de spalat rufe Slim Hotpoint FMSG 623B, este ideala pentru dumneavoastra atat ca buget dar si datorita multiplelor functii pe care le are in dotare.

Clasa energetica

Aceasta masina de spalat rufe se incadreaza in clasa energetica A+++, cea mai mica clasa la consumul de energie. Are un consum foarte mic. Consumul mediu anual este de 205kWh/an, iar cantitatea de apa este de 12848l.

Caracteristici generale

Designul este unul tipic Hotpoint, cu usa hubloului cromata ce contrasteaza cu albul masinii de spalat. Aici depinde de preferintele fiecaruia, dar modelul arata bine ca design. Dimensiunile acestei masini sunt 85cm latime, 59.5cm lungime si 42.5cm adancime. Incarcarea este de tip frontal iar capacitatea de incarcare este de 6kg. Cuva este confectionata din poliplex. Viteza de centrifugare este de 1200rtm, perfecta pentru o masina de spalat rufe. Dispune de un display generos ce afisaza multiple informatii si permite setari suplimentare, iar setarul de dozare detergent este pozitionat sus in partea stanga, standard.

Functii tehnice

Aceasta masina dispune de un numar de 14 programe (Super Wash,indepartare pete,fara centrifugare,Special Baby,Antialergic, lana).

Aparatele electrocasnice dotate cu sistemul de ultima generatie EcoTech, au o garantie a unor standarde inalte de eficienta, consumuri reduse si performante excelente. Datorita acestei tehnologii avansate impune o monitorizare continua a impactului asupra mediului inconjurator, pe toata durata ciclului productiv, reducand consumurile de energie electrica, gaze naturale si apa.

Programul Woolmark Platium Care
, acest ciclu exclusiv este mai delicat chiar decat spalarea manuala. Lana nu a mai fost niciodata tratata cu atat de multa atentie, astfel ea ramane moale si pufoasa chiar si dupa repetate cicluri de spalare si uscare.

Programul Baby, un cicluu de spalare conceput pentru cele mai delicate articole de imbracaminte. Spalarea elimina toate tipurile de pete si indeparteaza orice urma de detergent din rufe, ajutand la protejarea pielii delicate a bebelusilor gratie parametrilor de spalare specifici si a folosiri clatirii suplimentare.

Programul Anti-stain, elimina cele mai obisnuite pete (iarba, vin, ciocolata). La atingerea unui buton, gestioneaza apa, si temperatura in mod inteligent, pentru a indeparta cele mai dificile pete, protejand intotdeauna materialele.

Functia Antialergic spala in profunzime fara a afecta tesaturile si inlatura cei mai multi dintre alergeni care irita pielea. Murdaria si alergeni sunt indepartate in doua etape separate: incalzirea apei la inceputul ciclului si mentinerea temperaturii la 60 grade C.

Functia de programare intarziata este o mare facilitate pentru persoanelor aglomerate. Doar trebuie sa incarci masina de spalat cu rufe, sa setezi cronometrul pentru ca aceasta sa porneasca ciclul de spalare, in functie de ora stabilita de tine, pentru a se termina exact atunci cand doresti.

In timpul procesului de spalare usa nu poate fi deschisa de catre copii, deoarece masina este prevazuta cu un sistem de siguranta impotriva copiilor. Astfel nici cel mai insistent copil nu va reusi sa deschida usa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here