Mașina de spălat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 – Sugestii și Preț

0
765
Mașina de spălat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 - Sugestii și Preț

Câteodată, o schimbare este binevenită, chiar și în rândul electrocasnicelor. Dacă vechea mașină de spălat nu mai este ceea ce vă doriți, Beko vă propune mașina de spălat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3.

Aceasta are un design atractiv, de culoare albă, cu o dungă neagră în jurul hubloului, care aduce un aer modern în orice gospodărie.

Tehnologia inovatoare Hi-Tech îi prelungește durata de viață de până la 100 de ori. Iar programele performante vă asigură o spălare perfectă a rufelor dumneavoastră.

Clasa energetică mașina de spălat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3

Slim Beko WKY71033PTLYB3 se încadrează în clasa energetică A+++, cu performanțe superioare atât în ceea ce privește consumul de energie, cât și eficiența spălării.

Caracteristici ale mașinii de spălat Slim Beko WKY71033PTLYB3

Slim Beko WKY71033PTLYB3 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, cu o sarcină de încărcare de 7 kg. Viteza de centrifugare de 1000rpm și dimensiuni reduse, având 84 cm lățime, 60 cm lungime și 45 cm adâncime.

Hubloul de 34 de cm permite încărcarea cu ușurință a articolelor mai voluminoase.

Pereții laterali cu design în formă de „S” asigură o funcționare mai silențioasă a mașinii de spălat prin eliminarea vibrațiilor.

Rezistența nichelată cu care sunt prevăzute mașinile Slim Beko WKY71033PTLYB3, prin intermediul tehnologiei Hi-Tech,  asigură o protecție mai bună împotriva coroziunii, depunerile de calcar de pe rezistență fiind cu 40% mai puține. Astfel, durata de viață a mașinii crește de până la o 100 de ori.

Slim Beko WKY71033PTLYB3 este dotată cu un dispozitiv pentru detergent lichid care vă permite să utilizați tipul de detergent dorit fără probleme.

Funcții și siguranță mașina de spălat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3

Beko a patentat tehnologia AquaFusion, cu ajutorul căreia puteți economisi apă, energie și până la 5.5 kg de detergent pe an.

Sistemul electronic de control al balansului garantează reducerea nivelului de zgomot în timpul spălării prin distribuirea uniformă a hainelor în interiorul tamburului.

Mașina de spălat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 - Sugestii și Preț Mașina de spălat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 - Sugestii și Preț (2)

Funcții și programe

Pentru a preveni decolorarea hainelor închise la culoare, din bumbac sau material sintetic, folosiți programul Dark Care.

Dacă aveți articole ușor murdare (tricouri, prosoape), puteți spăla o sarcină de 2 kg în doar 14 minute.

Pentru menținerea cămășilor în stare perfectă cât mai mult timp, folosiți programul Cămăși. Programul utilizează mișcări mai puține și mai delicate, la o temperatură de 40ﹾC

Cu Slim Beko WKY71033PTLYB3 puteți spăla o sarcină completă de rufe nepătate de bumbac în 39 de minute, la o temperatură de 30ﹾC.

Pentru hainele copiilor, folosiți  programul Baby Protect pentru a fi siguri că fiecare articol  a fost spălat și clătit eficient. Acest program poate fi folosit și în cazul persoanelor cu piele sensibilă sau alergică.

Hainele delicate, cum ar fi cașmirul sau mătasea, pot fi spălate, fără a fi deteriorate, cu programul Handwash.

Cu Slim Beko WKY71033PTLYB3 îndepărtarea părului de animale nu mai reprezintă o problemă. Programul Pet Hair Removal, prin adăugarea unor etape  de prespălare și clătire suplimentare la ciclul programelor normale, elimină și ultimele fire de păr de pe hainele dumneavoastră.

Programul Sport, special creat pentru articolele sportive, din bumbac sau sintetice. Îndepărtează murdăria ușoară de pe acestea la o temperatură de 40ﹾC.

Rufele mixte, din bumbac sau sintetice, pot fi spălate împreună cu programul „Mix 40”. În situația în care nu aveți o sarcină completă de încărcare dintr-un singur tip de material este ideal.

Merită să cumperi mașina de spălat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3?

Mașina de spălat Slim Beko WKY71033PTLYB3 se adresează unui categorii mari de oameni. Fie că sunteți sportiv, iubitor de animale, părinte, angajat la un birou sau iubitor de activități în aer liber, Slim Beko WKY71033PTLYB3 vă pune la dispoziție programul potrivit pentru spălarea eficientă a rufelor dumneavoastră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here