Mașina de spălat rufe Slim Beko WKB61032Y – Eficiență și Preț

0
838
Mașina de spălat rufe Slim Beko WKB61032Y - Eficiență și Preț

Vă doriți o mașină de spălat de dimensiuni mici, economică și eficientă? Vă propunem să luați în considerarea mașina de spălat rufe Slim Beko WKB61032Y. Cu tehnologia AquaFusion patentată de Beko, această mașină de spălat vă garantează o economie considerabilă a resurselor de apă, energie și detergent, iar cele 11 programe de spălare vă asigură o îngrijire eficientă a celor mai des întâlnite tipuri de țesături.

Clasa energetică mașina de spălat rufe Slim Beko WKB61032Y

Mașina de spălat Slim Beko WKB61032 Y face parte din clasa energetică A++, una dintre cele mai economice clase energetice.

Caracteristici mașina de spălat rufe Slim Beko WKB61032Y

Slim Beko WKB61032 Y este o mașină de spălat cu design modern, elegant, care se încadrează perfect în orice tip de locuință. Culoare este albă, clasică, ușor de asortat cu diferite tipuri de mobilă, de bucătărie sau de baie.

Datorită dimensiunilor mici este o soluție de luat în calcul în cazul în care doriți să economisiți spațiu. Această mașină de spălat are o lățime de 84 de cm, o lungime de 60 cm și o adâncime de 41.5 cm.

Cu un nivel de zgomot la centrifugare de 78 rpm și de 60 rpm  la spălare, Slim Beko WKB61032 Y nu este una dintre cele mai silențioase mașini de spălat, dar nu este nici zgomotoasă. Pereții laterali au fost proiectați în formă de „S” pentru a elimina vibrațiile și a asigura o funcționare mai silențioasă.

Sarcina de încărcare este de 6kg, suficientă pentru o familie mai puțin numeroasă. Încarcarea se face frontal.

Mașina de spălat rufe Slim Beko WKB61032Y - Eficiență și Preț Mașina de spălat rufe Slim Beko WKB61032Y - Eficiență și Preț (2)

Funcții și siguranță mașina de spălat rufe Slim Beko WKB61032Y

Pentru a obține rufe mai curate cu un consum redus de resurse, Beko a patentat tehnologia AquaFusion care valorifică la maxim consumul de apă, energie și detergent în timpul spălării.

Sistemul electronic de control al balansului ajută la reducerea zgomotului în timpul stoarcerii  prin distribuirea uniformă a  rufelor în interiorul tamburului.

Funcția Programare Întârziată permite pornirea mașinii la ora dorită, după ce a fost selectat ciclul de spălare.

Funcții și programe

Dacă doriți să spălați rufe închise la culoare, din bumbac sau sintetice, prevenind decolorarea acestora, folosiți programul Dark Care.

Dacă doriți să spălați hainele din lână fără a le deforma, folosiți programul Țesături lână. Slim Beko WKB61032 Y asigură o spălare la fel de blândă ca cea manuală.

Dacă aveți articole purtate doar o dată și nepătate din bumbac, folosiți programul Daily Express. Acesta este un ciclu de spălare de doar 39 de minute.

Dacă aveți copii, folosiți  programul Baby Protect, special conceput pentru articolele bebelușilor și ale persoanelor cu piele sensibilă sau alergică.

Pentru rufele ce necesită spălare delicată, cum ar fi mătasea sau cașmirul, folosiți programul Handwash, care utilizează o cantitate mult mai mică de apă, evitând astfel deteriorarea lor.

Pentru sarcini de încărcare mixte, din bumbac și sintetice, folosiți programul „Mix 40”.

Alte programe: extra-clătire, prespălare, stoarcere+evacuare, clătire.

De ce să cumperi mașina de spălat rufe Slim Beko WKB61032Y?

Cu un raport bun calitate/preț, mașina de spălat rufe Slim Beko WKB61032 Y  este o alegere potrivită dacă vă doriți un produs accesibil, care să vă ajute să economisiți și pe viitor, prin reducerea consumului de apă și energie, și care să vă asigure o spălare eficientă a hainelor dumneavoastră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here