Mașina de spălat rufe slim Arctic EF6100A+ – Preț, Sugestii și Păreri

0
954
Mașina de spălat rufe slim Arctic EF6100A+ - Preț, Sugestii și Păreri

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat accesibile ca preț, ușor de montat și transportat, care să facă față sarcinilor zilnice obișnuite de spălare și să fie și economică, atunci mașina de spălat rufe slim Arctic EF6100A+ poate fi alegerea potrivită.

Designul S-Shape îți va aduce în plus și garanția unei mașini silențioase, un avantaj ce merită luat în calcul având în vedere cât de deranjant poate fi uneori zgomotul produs de mașina de spălat.

Clasa energetică mașina de spălat rufe slim Arctic EF6100A+

Cea mai eficientă clasă energetică este, după cum se știe, clasa A+++. Mașina de spălat Slim Artic EF6100 A+  nu se încadrează în această clasă, dar nu este nici foarte departe de ea. Slim Artic EF6100 A+ face parte din clasa energetică A+, iar cei de la Artic garantează că este mult mai economică decât  mașinile care aparțin clasei energetice A.

Caracteristici mașina de spălat rufe slim Arctic EF6100A+

Fiind o mașină de spălat cu design Slim, dimensiunile mașinii Slim Artic EF6100 A+ sunt destul de mici, și anume 84 cm lățime, 60 cm lungime și 41.5 cm adâncime. Mașina are o greutate de doar 55 kg.

Viteza de centrifugare este 1000 rpm, o viteză medie pentru mașinile de spălat.

Sarcina de încărcare este de asemenea medie, Slim Artic EF6100 A+ putând fi încărcată complet cu o sarcină de 6 kg. Încărcarea se face frontal. Hubloul se deschide la 155 de grade.

Mașina de spălat are culoarea albă și afișaj de tip LED.

Mașina de spălat rufe slim Arctic EF6100A+ - Preț, Sugestii și Păreri Mașina de spălat rufe slim Arctic EF6100A+ - Preț, Sugestii și Păreri (2)

Funcții și programe mașina de spălat rufe slim Arctic EF6100A+

Dacă până acum ați fost preocupați de cantitatea mare de detergent pe care o consumă mașina dumneavoastră de spălat, Slim Artic EF6100 A+ rezolvă această problemă prin tehnologia Flow Control System. Cu ajutorul acestei tehnologii puteți economisi până la 5.5 kg detergent pe an. Cum funcționează? Cu ajutorul unui sistem de sigilare a scurgerii, detergentul este păstrat în mașina de spălat până în momentul clătirii.

Nici zgomotul produs de mașina de spălat nu mai este motiv de îngrijorare. Datorită designului special al pereților laterali ai mașinii de spălat, nivelul vibrațiilor din timpul spălării este redus, iar Sistemul Electronic de Control al Balansului distribuie uniform rufele în interiorul tamburului, reducând și nivelul de zgomot din timpul stoarcerii.

Problema consumului mare de resurse a fost de asemenea rezolvată. Tehnologia Smart Sensors de la Artic vă ajută să economisiți resurse prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, nivelul de spumă, temperatura apei, viteza motorului la spălare și centrifugare  și tensiunea de alimentare vor fi reglate în mod automat.

Mașina de spălat Slim Artic EF6100 A+ are programe speciale pentru cele mai des întâlnite tipuri de materiale, astfel

  • Pentru bumbac, puteți folosi ciclul Bumbac, Bumbac Eco (pentru o spălare economică) sau Rapid 30 (pentru haine ușor murdare);
  • Pentru haine din lână, vă stă la dispoziție programul Lână;
  • Pentru materiale sintetice, veți obține rezultate excelente cu programul Sintetice;
  • Pentru hainele ce necesită îngrijire delicată, puteți folosi programul Delicate sau Spălare manuală.

Alte programe ce vă ușurează sarcina spălării sunt: clătire, stoarcere+evacuare.

De ce să cumperi o mașină de spălat rufe slim Arctic EF6100A+?

Slim Artic EF6100 A+ este o mașină de spălat standard, creată cu  scopul de a vă îngriji în mod eficient și economic întreaga garderobă. Ocupă puțin spațiu și vă ușurează munca în casă. Cel mai rapid program durează 30 de minute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here