Mașina de spălat rufe Slim Arctic EF5800A+ – Sugestii, Preț și Păreri

0
799
Mașina de spălat rufe Slim Arctic EF5800A+ - Sugestii, Preț și Păreri

O mașină de spălat Slim, la un preț foarte accesibil, dotată cu funcții care ajută la economisirea resurselor de apă, energie și detergent este mașina de spălat rufe Slim Arctic EF5800A+.  

Având în vedere numărul mare de cheltuieli al fiecărei familii, orice economie este binevenită. De aceea Slim Artic EF5800A+ vine în sprijinul consumatorilor cu tehnologiile Smart Sensors și Flow Control System care vă ajută să economisiți cât mai mult, în mod vizibil, la fiecare factură.

Clasa energetică mașina de spălat rufe Slim Arctic EF5800A+

Slim Artic EF5800A+  face parte din clasa energetică A+, fiind destul de economică. Această mașină garantează o economie substanțială de energie comparativ cu celelalte mașini din clasa A+.

Caracteristici – Slim Artic EF5800A+

Mașina de spălat Slim Artic EF5800A+ are culoare albă, design Slim, dimensiuni reduse, având doar 84 cm lățime, 60 cm lungime și 41.5 cm adâncime.

Sarcina de încărcare este de 5 kg, mai mică decât a altor mașini, dar suficientă pentru nevoile zilnice a unei familii cu 2-3 membrii. Încărcarea este frontală.

Cuva este din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil. Pereții laterali ai mașinii Slim Artic EF5800A+ au un design S-Shape care reduce nivelul de vibrații din timpul spălării, asigurând un minim de zgomot.

Viteza de centrifugare este de 800 rpm, mai mică comparativ cu a altor mașini cu design Slim, dar  Slim Artic EF5800A+ este dotată cu funcția Stoarcere și Evacuare. Aceasta permite adăugarea unui ciclu suplimentar de stoarcere și ajută la evacuarea completă a apei din mașină.

Funcții și programe mașina de spălat rufe Slim Arctic EF5800A+

Funcția Flow Control System vă ajută să economisiți până la 5.5 kg detergent în fiecare an, alături de o economie substanțială de apă și energie, prin păstrarea detergentului în mașina de spălat până în momentul clătirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii.

Tehnologia Smart Sensors, prin intermediul celor 4 sensori speciali, reglează în mod automat temperatura apei, nivelul de spumă, viteza motorului la spălare și centrifugare și tensiunea de alimentare, asigurând un consum optim de resurse la fiecare spălare.

Mașina de spălat rufe Slim Arctic EF5800A+ - Sugestii, Preț și Păreri Mașina de spălat rufe Slim Arctic EF5800A+ - Sugestii, Preț și Păreri (2)

Slim Artic EF5800A+ este dotată cu un sistem electronic de control al balansului care distribuie uniform rufele în interiorul tamburului pentru a reduce zgomotul produs în timpul stoarcerii.

Pentru rufele din bumbac, mașina de spălat Slim Artic EF5800A+  are două programe: programul Bumbac pentru o îngrijire eficientă a rufelor din bumbac și Bumbac Eco, program pentru o spălare economică a hainelor rezistente din bumbac.

Cel mai rapid program oferit de această mașină este programul Rapid 30, creat pentru articolele ușor murdare din bumbac.

Programul pentru haine delicate oferă o spălare la 30◦C care protejează culorile și textura acestora.

Dacă aveți haine ce necesită spălare manuală, nu mai este nevoie să vă chinuiți cu spălarea acestora. Programul Spalare Manuală rezolvă problema în mod eficient și rapid.

Articolele din lână pot fi spălate, fără a fi deteriorate cu programul Lână.

Programul Clătire vă asigură că veti avea rufe perfect limpezite fără consum excesiv.

Pentru a fi siguri de îngrijirea corectă a hainelor dumneavoastră, puteți modifica viteza de centrifugare cu ajutorul funcției Turație Stoarcere Variabilă. Astfel, poți alege numărul de turații potrivit fiecărui tip de material. Viteza minimă este de 400 rpm.

Este indicat să achiziționezi o mașină de spălat rufe Slim Arctic EF5800A+?

Dacă doriți o mașină de spălat de dimensiuni mici, dotată cu programe standard de spălarea a celor mai des întâlnite tipuri de materiale (bumbac, sintetice, lână, delicate) și cu funcții care vă ajută să economisiți apa, energie și detergent, vă recomandăm mașina de spălat rufe Slim Artic EF5800A+.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here