Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212 – review

0
616

Aceasta masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212 este perfecta pentru voi datorita faptului ca va avea incluse toate functiile pe care le doriti, astfel incat sa va bucurati de o calitate sporita. Veti ajunge la concluzia ca acest produs isi va face foarte bine treaba si veti constata cu o foarte mare rapiditate ca daca veti apela la el veti face o alegere buna. Acest produs este apreciat de multi consumatori din Romania. Foarte multe dintre aceste persoane sunt de parere ca aceasta masina de spalat isi face bine treaba si are si niste functii de care va veti putea bucura.

In primul rand trebuie sa stiti ca rezultatele la spalare vor fi excelente. Veti constata ca aceasta masina de spalat vine echipata cu functia de al saselea simt, care va va oferi niste optiuni pe care le veti indragi. In primul rand, veti constata ca rezultatele obtinute vor fi excelente, iar usurinta de folosire a masinii va fi una exceptionala. Veti mai vedea ca daca veti apela la acest produs veti face si niste economii foarte mari. Acest produs va garanta si niste rezultate foarte bune, de aceea puteti sa-l folositi ori de cate ori va doriti.

Economiile vor fi seminificative, el fiind exact ce aveti nevoie pentru a va putea bucura de o calitate desavarsita la un pret foarte mic. Veti constata ca apeland la aceasta masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212 veti face o alegere foarte buna si datorita faptului ca aceasta adapteaza cantitatea de apa in functie de tesatura materialului. Ar trebui sa mai stiti ca acesta se va adapta atat timpul, cat si energia necesare spalarii incarcaturii de rufe, astfel incat sa faceti economii cu fiecare spalare pe care o realizati.

Tehnologia de Clean+ este si ea foarte utila. Aceasta tehnologie este special conceputa pentru a lupta cu petele, iar daca o veti folosi alaturi de un aditiv special, veti vedea ca acestea nu vor mai fi o problema pentru voi. Un alt atu al acestei masini de spalat este performanta sa optima, chiar si la o temperatura mica. Folosind modul de temperatura redusa, veti vedea ca masina de spalat isi va face bine treaba foarte bine, iar petele vor fi inlaturate fara mari probleme. Veti mai avea si o functie scurta inclusa, astfel incat spalatul rufelor sa nu dureze foarte mult, iar petele dificile sa fie indepartate intr-un timp cat mai scurt.

Aceasta masina de spalat se preteaza pe incarcarea frontala, iar tipul de afisaj este unul LED. Veti constata ca viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, iar capacitatea de incarcare este de 6 kg. Clasa sa energetica este A++ si va veti putea bucura de o calitate pe care vi-o doriti, economiile fiind si ele pe masura. Acest produs va fi si destul de silentios, nivelul maxim de zgomot atins la spalare fiind de 59 de decibelii ar cel la centrifugare de 75 de decibeli. Materialul cuvei este polipropilena, iar tamburul este din otel inoxidabil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here