Masina de spalat rufe Sharp ESFA5101W1EE

0
654

Toate modelele produse de binecunoscutul Sharp, au trasaturi caracteristice de fiabilitate si o lunga durata de viata. Functiile si tehnologiile integrate in aceste electrocasnice le-au crescut popularitatea si le-au facut optiunea numarul 1 milioane de clienti. Masina de spalat rufe Sharp ESFA5101W1EE isi face simtita prezenta pe piata prin tehnologiile inovatoare care garanteaza tuturor utilizatorilor spalari eficiente, economii semnificative dar si depuneri de calcar.

Clasa energetica a masinii de spalat Sharp ESFA5101W1EE

Masina de spalat, face parte din clasa energetica A+. Clasa A, este a doua din topul celor mai eficiente clase energetice asigurand un consum redus, consumul fiind cu 24% mai putin decat produsele similare din clasa A. Consumul unui program standard este de 0.85kw/h.

Caracteristici

Masina de spalat Sharp are un design simplu, de culoare alba, prevazuta cu afisaj de tip LED, cu o serie de butoane pentru a face selectiile potrivite fiecarui ciclu de spalare, cat si a va informa constant cu privire la situatia ciclului ce se desfasoara. In centru se gaseste roata ce se foloseste pentru reglarea programelor, iar in stanga se afla sertarul pentru detergent. Dimensiuniile acestei masinii sunt oarecum medii 84.5cm latime, 59.7cm lungime si 41.6cm adancime.

Masina are un numar de 14 programe(bumbac, lana, usor de calcat, mix, sport, rapid 15 minute).

Cuva este din polipropilena, iar tamburul este confectionat din otel inoxidabil si are un volum de 40l.

Consumul unui program standard de apa este de 43l, iar cel mediu anual de 9007l, ceea ce o face un model econom din toate punctele de vedere. Viteza de centrifugare este de 1000rtm. Nu este nici zgomotoasa, atinge numai 58dB in timpul spalarii si 77dB in timpul centrifugarii. Incarcarea masinii este de tip frontala avand o capacitate de 5kg. Masina de spalat are o greutate de 60.5kg.

Functii si programe

Aceasta masina este prevazuta cu programul ECO care permite incarcarea rufelor in cuva de spalare la jumatate. Masina detecteaza in mod automat cand este incarcata doar pe jumatate, reducand timpul consumul de apa, dar si timpul pentru spalarea rufelor.

In doar 15 minute rufele sunt proaspete si curate. Programul adapteaza specificatiile spalarii si reduce durata la minimum, pastrand parametrii in limitele ideale. Economiseste timp si energie.

Functia Anti Alergii, este destinata persoanelor cu sensibilitate la detergenti, se foloseste mai multa apa, cu clatire suplimentara.

Daca a fost activata functia programarea intarziata, dupa activarea programului, se va aprinde intermitent ledul corespunzator. Astfel rufele nu vor mai sta un timp indelungat in masina prinzand un miros inchis.

Rotind selectorul de temperatura se fixeaza temperatura de spalare. Tempertura poate fi redusa pana la spalarea la rece. Masina va impiedica in mod automat de a alege o temperatura mai mare decat maxima admisa pentru fiecare program.

In cazul unei defectiuni la teava de alimentare, scurgerea este impiedicata de inchiderea automata a alimentarii cu apa. Sistemul de siguranta detecteaza daca exista scurgeri de apa in interiorul masinii de spalat, astfel spalarea este suspendata.

Asezati masina de spalat in pozitie orizontala prin rotirea picioruselor de sustinere reglabile. Piciorusele se pot regla pana la +/-1cm.

Sharp ESFA5101WEE este cea mai profesionista masina de spalat situata intre primele 20 modele cele mai bine vandute. Este economica, foarte silentioasa, beneficiaza de foarte multe programe si functii, iar pretul este foarte mic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here