Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE – Păreri

0
928
Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE - Păreri

Într-o societate în care timpul este din ce în ce mai puțin, deci mai prețios, inovațiile tehnologice vin în sprijinul nostru cu diverse aparate menite să ne ușureze și să ne îmbunătățească viața. Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE se încadrează perfect în această categorie.

Design mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE

Designul său inovator, cu fațada curbată face din aceasta o încântare pentru ochii utilizatorilor. Iar funcțiile sale, printre care menționam tehnologia Eco Bubble, o transformă în visul oricărei gospodine ocupate. Tehnologia Touch of Color incorporată de mașina de spălat  Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE, îi oferă  eleganță și transparență în designul controlului principal  rotativ  și al butoanelor. Afișajul încântător, de culoare albastră, cu butoane controlate prin atingere (Touch Control) vine în completarea aspectului inovator al mașinii.

Caracteristici tehnice mașina de spălat Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE

Mașina de spălat  Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE se încadrează în clasa energetică A+++. Aceasta este cea mai mare clasă energetică a unui aparat electrocasnic.

Mașina de spălat  Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE  este dotată cu un tambur Diamond. Acesta are forma și textura în formă de diamant, cu perforații mici pentru ieșirea apei care previn deteriorarea țesăturilor și blocarea acestora.

Capacitatea de încărcare a mașinii de spălat  Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE  este de 8 kilograme, iar  încărcarea este frontală. Dimensiunile mașinii sunt 85 cm (lățime), 60 cm (lungime) si 55 cm (adâncime). Mașina de spălat Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE cântărește 64 de kilograme și are culoarea albă. Designul este inovator, cu fațada puțin curbată.

Inovația  adusă de Samsung prin tehnologia Eco Bubble este unul dintre punctele forte ale acestei mașini. Sistemul Eco Bubble amestecă detergentul cu aer și apă înaintea începerii ciclului de spălare, producând astfel un strat bogat de spumă care penetreaza mult mai rapid în țesături. Cu această tehnologie, ciclul de spălare  cu apă rece devine la fel de eficient ca cel cu apă caldă și se economisește energie în proporție de până la 70%.

Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE - Păreri (2) Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE - Păreri (3) Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE - Păreri (4)

Eco Bubble nu este singurul punct forte al mașinii  Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE. Aceasta este dotată cu un sistem de diagnosticare inteligentă care face inutilă chemarea instalatorului, deoarece mașina va anunța prima care este problema și oferă soluții simple de remediere a acesteia prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri.

Funcții și programe mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE

Cu noua mașină Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE, petele devin doar o amintire urâtă. Prin tehnologia Eco Bubble de curățare profundă și delicată a hainelor sunt îndepărtate  atât petele comune, cum ar fi cele de vin, iarbă, ciocolată, dar și cele mai puțin comune.

Când sunteți presat de timp, puteți folosi programul de spălare rapidă. Este suficient să apăsați butonul  15 Spălare rapidă și o încărcătură completă a mașinii va fi gata în 15 minute.

Dacă se spală mai multe încărcături fără a fi necesară modificarea setărilor, funcția Memo Ultimul Program stochează ultima setare utilizată, chiar dacă mașina a fost oprită. Este suficient să apăsați butonul de pornire și mașina este gata să spele o nouă încărcătură.

Alte programe: Daily Wash, Baby Care, SuperEco.

De ce să cumperi o mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE?

Mașina Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este alegerea ideală pentru orice familie care își dorește un aparat electrocasnic inovator. Ea are programe care satisfac nevoile fiecărui membru al familiei, fără a consuma foarte multă energie și fără a pierde mult timp. Cu această mașină, apariția petelor nu vă va mai strica buna dispoziție. Rufele vor fi curățate în profunzime prin tehnologia Eco Bubble, iar programul  de diagnosticare inteligentă va ține instalatorul departe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here