Masina de spalat rufe Panasonic NA-148XS1 – pareri si review

0
693
Masina de spalat rufe Panasonic NA-148XS1

Daca sunteti o persoana care tine la calitatea hainelor si isi cumpara cele mai bune si cele mai scumpe, atunci nu trebuie sa faceti rabat si cand vine vorba de masina de spalat. O masina buna va indeparta cele mai dificile pete fara sa afecteze tesatura lasandu-le ca noi.Va recomandam, masina de spalat rufe Panasonic NA-148XS1.

Clasa energetica a masinii de spalat Panasonic NA-148XS1

Masina este incadrata in clasa A+++ si conform specificatiilor consuma cu 40% mai putin fata de restul modelelor incadrate in clasa A, A+.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Panasonic NA-148XS1

La nivelul designului, acest lucru este vizibil prin imbinarea unui aspect clasic cu o serie de detalii care sa optimizeze utilizarea. Are o carcasa simpla, alba, moderna si poate fi asezata cu usurinta in orice coltisor din baie sau bucatarie. Are o capacitate mare de 8kg, iar incarcarea se face frontal. Dupa cum poti observa din imagini, masina este prevazuta cu un panou de comanda pozitionat frontal si ecran LCD albastru mare si usor de utilizat prin control tactil. Acesta iti permite sa setezi fara efort si fara prea multe batai de cap, programul dorit. Cele 1400rtm lasa rufele aproape uscate si fara niciun pic de apa. Este o masina foarte silentioasa, cand spala atinge 53dB, iar la centrifugare 74dB.

Masina are in dotare un tambur Sazanami, acesta are o forma unica care protejeaza hainele in timpul spalarii. Canalele pentru apa adancite, permit utilizarea unui numar mic de orificii si proeminente pe suprafata tamburului, in timp ce forma acestora previne agatarea hainelor.

Functii tehnice

Programele pe care le pune la dispozitie aceasta masina sunt urmatoarele: program rapid 15 minute, extra-clatire, prespalare, lenjerie, bumbac, lana, usor de calcat, colorate, delicate, sport si quick 50.

Aceasta masina foloseste tehnologii avansate cu senzori ECONAVI care determina gradul de pete si murdarie iar la fiecare incarcare se optimizeaza automat cantitatea de apa, viteza de centrifugare si temperatura ce va fi folosita la spalare.

Sistemul 3D HydroActive+ asigura un proces de spalare mult mai rapid si o clatire de cea mai buna calitate la fiecare ciclu in parte, datorita tehnologiei ce injecteaza detergent si apa prin intermediul unor duze adanci in interiorul tamburului.

Modul Speed este cu pana la 40% mai rapid decat un ciclu obisnuit, in timp ce modul Eco dureaza mai mult dar economiseste energie si apa.

Senzorul de incarcare detecteaza volumul si ajusteaza nivelul apei adaugate pentru rezultate optime si are un consum mic de energie si apa.Senzorul optic determina gradul de murdarie din rufe prin detectarea gradului de opacitate a apei si a tipului de detergent utilizat.

Senzorul de temperatura a apei detecteaza temperatura apei si scurteaza sau prelungeste timpul de spalare pentru a obtine rezultate optime.

Functiile de siguranta ale masinii de spalat sunt: sistem detectare spuma, sistem siguranta impotriva copiilor, semnalizare acustica terminare program si programare intarziata.

Aceasta masina se recomanda familiilor numeroase pentru ca are o capacitate generoasa de incarcare sau celor care vor un produs de calitate.Dispune de ultimele tehnologii, iar raportul calitate/pret este mic, fata de tehnologiile pe care le are.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here